Fuck minimal. Go maximal!

Partyscene Redactie | 21 juni 2007
headlines

Reach that peak experience

Het moest er natuurlijk een keer van komen. De uberpopulaire minimal feesten in Amsterdam krijgen een tegenhanger en wel in de vorm van 'Fck MiNimal...Go MaXimal', een nieuwe clubavond in de Sugar Factory. Helemaal toepasselijk is dat de openingsavond op 6 juli samenvalt met de 5daysoff avond in de Melkweg met Luciano en Ricardo Villalobos. De avond wordt voorafgegaan door een optreden van de Australische dance-formatie Loonaloop.

LoonaloopVoor de vijfde achtereenvolgende zomer komt de live dance-formatie Loonaloop de Nederlandse zomer voorzien van Australische positieve energie. Regelrecht vanuit Bondi Beach in Sydney brengen de vijf vrolijke levensgenieters hun live-show met uplifting house, drum & bass en global beats. Met live zang, drums, electronica, viool en didgeridoo brengt Loonaloop hun authentieke 'electronic global fusion'. Hun eerste optreden tijdens deze tour is vrijdag 6 juli in de Amsterdamse Sugar Factory.

Na Loonaloop gaan tijdens 'Fck MiNimal...Go MaXimal' alle remmen los. Deze nieuwe clubavond is een initiatief van de Amsterdamse dj's Timstr en Stroke69. De boodschap is duidelijk, hoewel ook deze heren wel degelijk van minimal house en techno houden. 'Maar niet de hele avond, svp! Als we zelf op de dansvloer staan, willen we wel een keer een muzikale climax bereiken. Daar gaan we dus op deze avond zeker voor zorgen.' De muzikale lijn tijdens 'Fck MiNimal' wordt MaXimaal rockende electro, house en alles wat de dansvloer op stelten kan zetten. Dit alles onder het motto 'Reach that peak experience'. De beste kersverse plaatjes zullen langskomen, maar er is ook ruimte voor een classic op zijn tijd.

Sugar Factory

Fck Minimal

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws