Funk D\'Void opent club in Barca

Partyscene Redactie | 19 juni 2007
headlines

          Schotse dj/producer denkt na over zijn toekomst           
          Lars Sandberg heeft klaarblijkelijk maar weinig boekingen in Berlijn          

We hebben al een tijdje niets vernomen van Lars Sandberg aka Funk D’Void. Toch is de Schotse dj/producer, woonachtig in Barcelona, met van alles bezig. De echtscheidingspapieren net ondertekend, vindt de maker van vele technohits het tijd voor iets nieuws in zijn leven. Dus opent hij in september zijn eigen club: Antidote op de Ramblas.

 

Onder zijn deephouse-alias Francois Dubois heeft hij momenteel een bescheiden clubhit: ‘I Try’. Daarnaast werkt de veelzijdige producer aan zijn vierde Funk D’Void-album op Soma Recordings. Maar zijn grootste project is een club die hij in september gaat openen in hartje Barca. “Ik ben 36 jaar, en ik verwacht niet het eeuwige te hebben als dj”, zegt Lars. “Iemand als Sven Väth gaat misschien al een tijdje mee als draaiende veertiger, maar zoals hij dat doet, kan ik het niet.”

Ondanks dat Barcelona, met het Sonar festival en de vele dance-producers die er wonen, een dance-hart heeft, schaamt Sandberg zich voor de Catalaanse stad. Met name het gebrek aan clubs met internationale allure, steekt hem. “Wij hebben geen wereldberoemde clubs, zoals Rex (Parijs, red), Panorama Bar of Watergate (beiden Berlijn, red). Daar hoop ik met Antidote wat aan te veranderen.”

Mocht het niets met de club worden, dan kan de Schotse Spanjol zich altijd nog richten op zijn onlangs opgezette T-shirtlijn. Zijn laatste creatie (zie foto): ‘Fuck Berlin, Barcelona Has A Beach’. Hebben? Stuur Lars een berichtje via zijn MySpace-pagina.

Funk D’Void @ MySpace

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws