Glastonbury terug na jaar afwezigheid

Partyscene Redactie | 7 juni 2007
headlines

          Het gras is weer groen en de line-up bekend          
          Glastonburry hoofdpodium          

Eentje uit de categorie indrukwekkende line-up’s. Na een jaartje afwezigheid, volgens de organisatie om het gras van het festivalterrein weer groen te krijgen, is Glastonbury terug. Het volledige programma is bekend.

Was het grootste muziekfestival in de UK, met ruimte voor pop, rock en dance, in 2005 binnen drie uur uitverkocht, dit jaar is de kaartverkoop van Glastonbury wat later op gang gekomen. Toch verwacht de organisatie een week voor aanvang van het festival uitverkocht te zijn. Dat schiet al op. Kaarten voor Glastonbury, dat plaatsvindt op 22, 23 en 24 juni, kosten 150 euro. Voor dat bedrag kun je genieten van muziek, film, poezie, theater, zelfs circus op maar liefst 19 stages en podia.

 

Enkele artiesten uit de dance line-up:

The Chemical Brothers, AIM, Gus Gus, Amp Fiddler, Koop,Fat Boy Slim, Max Sedgley, Carl Cox, Zero Db, Trentemöller, Dave Clarke, System 7, Hybrid, Sasha, Mr. C, The Bays, Coldcut, Timo Maas, Andy C, Adam F, Fat Freddy's Drop, Daddy G, Andy Cato, Erol Alkan, Bugz in the Attic, Ben Westbeech, Rob da Bank. 

 

Alles over Glastonburry

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws