Coachella live te volgen via webcast

Partyscene Redactie | 25 april 2007
headlines

Coachella live te volgen vanuit de luie stoel

Allemaal leuk en aardig, de line-ups van buitenlandse festivals die regelmatig op deze site verschijnen, maar je moet ook maar net de cash hebben om naar al die plekken af te reizen. Gelukkig is er goed nieuws: het Amerikaanse festival Coachella is de komende dagen live te volgen via webcast.

Coachella vindt plaats van 27 t/m 29 april in Californië (VS), vlak bij Palm Springs en heeft ieder jaar een erg uitgebreide line-up, waarbij alle soorten muziek vrolijk door Publiek tijdens Coachella 2006elkaar heen geprogrammeerd staan. Zo sluit DJ Shadow vrijdag af na Sonic Youth en Tiësto zaterdag op het hoofdpodium na de Red Hot Chili Peppers.

Andere bekende namen uit de dance die dit weekend op Coachella optreden, zijn onder anderen: Peaches, Faithless, Felix da Housecat, Digitalism, David Guetta, Air, LCD Soundsystem, Justice, DJ Mehdi, !!!, Paul van Dyk, Richie Hawtin en Soulwax.

Ook is het natuurlijk niet verkeerd om lekker vanaf de bank een stukje mee te pakken van Manu Chao, Spank Rock, Happy Mondays, Kaiser Chiefs, Artic Monkeys en The Roots.

Meer info over de line-up en de tijden, check: Coachella.

De live webcast zal vanaf deze website worden verzorgd.

Ook een Amerikaans festival kan best gezellig zijn:

Daft Punk 2006

 

Jamie Lidell 2006

 

Depeche Mode 2006

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws