Bevrijdingspop plus after

Partyscene Redactie | 25 april 2007
headlines

Na het Koninginnedagweekend staat er alweer een speciale zaterdag voor de deur: Bevrijdingsdag! In Haarlem vindt op deze dag het oudste en grootste festival van het land plaats. De gratis after is in het Patronaat, de Nachttempel van 2007.

De Stichting Bevrijdingspop organiseert jaarlijks op 5 mei het festival Bevrijdingspop in de Haarlemmer Hout. In 2007 gebeurt dat al voor de 27e keer, waarmee Bevrijdingspop het oudste bevrijdingsfestival van Nederland is. Zaterdag 5 Mei is aan de ene kant een feestdag, aan de andere kant een feestdag met een betekenis. Bevrijdingspop besteed aan beide kanten aandacht.

Bevrijdingspop

Maar de muziek staat uiteraard centraal. Artiesten als Boris, C-Mon & Kypski, Van Velzen, Room Eleven, Los Lobos, Opgezwolle en Don Diablo zullen tussen 12.00 en 00.00 op de twee tribunes staan om het veelkoppige publiek te vermaken. En na dit gratis festival kan je gewoon weer zonder te betalen verder in het Patronaat. In de grote zaal is er een editie van Rocketfuel!, de beste alternatieve pop, rock dance night van de regio.

En in de kleine zaal vindt de vierde editie van Homerun! plaats. Een feest vóór en dóór Haarlemmers, geen ‘grote namen dj’s’ maar lokaal talent en vooral veel fun! Partyorganisaties, clubs, promoters, dj’s, vj’s en de mensen daaromheen worden zoveel mogelijk betrokken bij het feest en de voorbereidingen. Zo wordt dit feestje elke keer een etalage van het beste wat dansend Haarlem te bieden heeft. En dat is nogal wat: niet voor niks won Patronaat dit jaar zeer verdiend de Nachttempel Award 2007! Dj’s als Georgio Schultz, Tettero, Mike Ravelli, Michel Becks, Amir Charles, D-Tact, Amir Charles en Coenraet nemen het back2back tegen elkaar op achter de decks. En ook vj’s 4Eyes en Ranja Achbar gaan een battle aan.

www.patronaat.nl

www.bevrijdingspop.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws