Jonge ‘Bronx-brothers’ spelen Opium Garden plat

Partyscene Redactie | 16 april 2007
headlines

Martinez Brothers veroveren Verenigde Staten

Begin 2007 kwam er een lekkere deephouse-release voorbij van het duo The Martinez Brothers uit de VS, getiteld ‘My Rendition’ ‘My Rendition’. In de nabeschouwingen van de Miami Winter Music Conference bleek dat deze broers de Opium Garden helemaal plat hebben gedraaid. “Nou en?”, zul je denken. Lees toch maar even verder.

Ze kregen de zaal in Miami helemaal mee door ‘Hyperballad’ van Björk met allerlei extra effecten aan te vullen en maakten veel indruk met hun energieke optredenEen reporter van de site Rhythmism.com meldt dat de mixing skills strak en opwindend waren en hun muziek slamming, funky en doordrenkt van soul was. Ze kregen de zaal in Miami helemaal mee door ‘Hyperballad’ van Björk met allerlei extra effecten aan te vullen en maakten veel indruk met hun energieke optreden. Op zich nog steeds niet iets waar de gemiddelde danceliefhebber direct steil van achterover slaat.

Bijzonder wordt het pas als je hoort dat het hier gaat om twee broertjes van 15 en 18 uit de Bronx (NY), die de Opium Garden plat hebben gedraaid! Volgens de berichten hadden de twee tracks bij zich die al klassiekers waren toen hun ouders elkaar nog lang niet ontmoet hadden. We zullen waarschijnlijk nog wel een tijdje moeten wachten tot deze talentvolle gastjes in Europa te zien zijn, maar we willen je toch vast laten weten dat de toekomst van de house volgens ons in goede handen is:

The Martinez Brothers

The Martinez Brothers breken Miami af

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws