Defected blaast nieuw leven in Strictly Rhythm

Partyscene Redactie | 3 april 2007
headlines

Stroom heruitgaven en remixen komt op gang

Vorig jaar heeft Defected-baas Simon Dunmore de complete catalogus van het legendarische Amerikaanse houselabel Strictly Rhythm opgekocht. Zoals verwacht krijgen al die houseklassiekers uit de jaren negentig een heruitgave, soms inclusief een 2007-remix. 71 Strictly-platen en 10 digitale releases zijn inmiddels opnieuw op de markt gebracht. 

 

Ook Arman van Helden debuteerde op Strictly RhythmNiet alle, maar wel de meeste tracks zijn in een nieuw jasje gestoken. Op de site van Defected kun je de resultaten beluisteren. Je kunt ook een heuse Strictly Rhythm-trui winnen als je weet welke producer er achter de track ‘Love & Happiness’ zit. Niet een al te moeilijke vraag voor de doorgewinterde dansliefhebber op Love2Party dus.

 

Toegeven: de kwaliteit van sommige remixen zijn om van te huilen. zoals de twee bewerkingen van Josh Wink’s ‘Higher State of Counsciousness’. Het origineel behoudt echter nog altijd zijn waarde. Hetzelfde geldt voor legendarische platen van o.a. DJ Sneak (‘Keep on Groovin’), Louie Vega aka Harddrive (‘Deep Inside’), River Ocean ft. India (‘Love & Happiness’), Aly Us (‘Follow Me’), George Morel (‘Morel’s Grooves’).

Mist jouw collectie van platen met dat kenmerkende stenenlogo op de hoes nog een titel, dan kun je die HIER bestellen. Love2Party-lezers mogen natuurlijk ook met elkaar ruilen.

Defected

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws