Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 22 maart 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

FlyerWat: Berlin Ruft An!

Waar: Paard van Troje, Den Haag

Datum: vrijdag 23 maart

Line-up: My My, A Guy called Gerald, Kraftpost, Gods of Blitz, Candie Hank, The Scandals, Redshape

Entreeprijs: 13.50 euro

Website: http://www.berlinruftan.com

Bijzonderheden: The Generator, organisator van TodaysArt, manifesteert zich al enkele jaren als de Haagse elektronische hoop in bange dagen. Op 23 maart wordt er samen met het Paard van Troje gezorgd voor een avondvullend eerbetoon aan de stad Berlijn. Het minifestival heeft als doel een actueel beeld van de muziekscene in Berlijn te geven, waarbij de focus ligt op de diversiteit aan elektronische muziekgenres die uit de Duitse hoofdstad komen. Check ook de site even want er zijn nieuwe namen bekend gemaakt.

Love2party-preview

Lawrence

Wat: 360 – Nuno Dos Santos Birthday Bash

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 23 maart

Line-up: Nuno Dos Santos, Patrick Baumel, Lawrence aka Sten

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Een beetje dj viert zijn verjaardag in de clubs. Zo ook Nuno Dos Santos. Hij viert het aanstaande vrijdag tijdens een nieuwe editie van 360 in de 11 in Amsterdam. Met een zeer speciaal optreden van Lawrence aka Sten.

Love2party-preview

Topnotch!Wat: Bacardi B-Live

Waar: Off_Corso, Rotterdam

Datum: vrijdag 23 maart

Line-up: Scholly D, Royal T, Mr Wix, Kubus, BangBang, U-Niq, Winne, Jeugd van Tegenwoordig, Nina en Salah Edin

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.topnotch.nl

Bijzonderheden: "Many Artists Collaborate. One Spirit Released"; Zo luidt de uitdaging voor de artiesten die door BACARDI B-LIVE worden uitgenodigd om samen creatieve grenzen te verkennen. Aanstaande zaterdag gaan de artiesten van het Nederlandse Topnotch label samen met legendes Schoolly D en dj Royal T een aantal onverwachte samenwerkingen aan. De derde editie van B-Live vindt plaats in de Off_ Corso in Rotterdam.

Love2party-preview

Luciano

Wat: Get Perlonixed

Waar: Flexbar, Amsterdam

Datum: zaterdag 24 maart

Line-up: Luciano, Zip, Ramchez

Entreeprijs: 10 euro

Website: http://www.flexbar.nl/

Bijzonderheden: De Flexbar in Amsterdam is momenteel één van de nieuwe hotspots van de hoofdstad. Zaterdag komt de Duitse held Luciano langs voor een avondje minimal housen. En zoals een goed minimal feest betaamt is er ook een after en wel in Club NL en die gaat door tot tien uur ‘s ochtends.

Love2party-preview

Club RembrandtWat: Club Rembrandt invites Static

Waar: Club Rembrandt, Eindhoven

Datum: zaterdag 24 maart

Line-up: Krause Duo, Bart Skils, Polder Live, Eric de Man, Superdeluxx, Born to Funk, David Labeij, Ramchez

Entreeprijs: 12.50 vvk, 15 door

Website: www.clubrembrandt.nl

Bijzonderheden: Club Rembrandt doet het erg goed momenteel. Dit weekend komen de heren van Static, onder leiding van Bart Skils, naar Eindhoven. Met Krause Duo en Polder hebben ze een zeer interessante line-up samengesteld. In de andere zaal is het housen geblazen met Eric de Man en Born to Funk.

Love2party-preview

DualismWat: Dualism

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 24 maart

Line-up: Akkachar, Dylan Drazen, Harm Rhebergen, Inigo Kennedy, Kemiko Surimi

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.clubpoema.nl

Bijzonderheden: Een nieuwe techno avond in de Poema in Utrecht. De nadruk ligt op voer voor de vloer, dikke beats en gierende synth´s, maar er wordt ook getrakteerd op voer voor het brein, diepe platen met zwevende breaks zijn dan ook een zekerheid op deze avond. Met Dylan Drazen en Inigo Kennedy zit dat wel goed.

Love2party-preview

RockitWat: Rockit

Waar: Winkel van Sinkel, Utrecht

Datum: zaterdag 24 maart

Line-up: Dave Ellesmere, Davide Squillace, Juan Sanchez, Live: Quazar, Daniel Sanchez, Roderik Flohil

Entreeprijs: 10 vvk, 13 door

Website: www.fca.nl

Bijzonderheden: Moeilijk kiezen zaterdag in Utrecht. Voor de tweede keer staat Rockit in het teken van "Juan Sanchez invites". Deze keer ontvangt de symphatieke Amsterdammer David Squillace, de man die bekend staat om zijn dynamische techno sets. Verder ook David Ellesmere en de ouwe rockers van Quazar. Gezellig avondje lijkt ons zo.

Love2party-preview

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws