Electro pasen

Partyscene Redactie | 22 maart 2007
headlines

Electronation gaat het met Pasen eens goed aanpakken. Drie dagen lang is het dan feest. De aftrap is op vrijdag 6 april in de verbouwde Max in de Melkweg in Amsterdam.

OxiaHet is lang geleden dat Electronation in de Melkweg, de locatie waar het een jaar of vijf geleden allemaal begon met het nieuwe geluid, actief was. De vorige Electronation met Dr. Lektroluv was er een groot succes en het kan niet anders dan dat het nu opnieuw gebeurt. De line-up is namelijk om je vingers bij af te likken. Een van de meest aansprekende gasten op vrijdag 6 april is toch wel Oxia. De Fransman domineerde het afgelopen jaar de dansvloeren met zijn aanstekelijke melodieuze electro/techno. Hits als Domino en Change Works hoorde je om de haverklap wel ergens voorbij komen.

Ook techno goeroe John Acquaviva komt langs. De man heeft een legendarische staat van dienst. Hij heeft meegewerkt aan het ontstaan van Final Scratch, het dj-programma waar hij zelf ook nog altijd mee draait en zijn toegankelijke techy electro heeft hem al de hele wereld over gebracht sinds zijn carrière in 1982 begon. De plaats op het podium wordt ook gedeeld met Mason, die momenteel hoog scoort met zijn hit Exceeder en die binnenkort met zijn debuutalbum komt. Hij komt optreden met zijn studiopartner Coen Berrier als Mason & The Maker. Ook Electronation resident Terry Toner is er bij.  

Eén avond af, nog twee te gaan. Zaterdag 7 april heeft Electronation de Sugar Factory in Amsterdam geconfisceerd. Het platenlabel Steamin’ Soundworks viert er dan zijn 10-jarig bestaan, met optredens van Vector Lovers, Scanner, Lilian Hak, Octogen en dj-sets van Kiki van het label BPitch Control en PR Soundsystem. Het weekend van Electronation eindigt op zondag 8 april in de Bitterzoet, met het gloednieuwe wekelijkse concept E.N.D. Niemand minder dan het Finse Bangkok Impact komt live optreden en de rest van de avond wordt ondersteund door Crème Organization, een van de belangrijkste electro labels van Nederland. Dj’s als TLR, Pawel Blot en Endfest draaien de plaatjes.

Voor meer info, tijden en prijzen surf je naar www.electronation.nl.        

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws