DJ Sasha staakt optreden na glasincident

Partyscene Redactie | 30 januari 2007
headlines

Bewust of dronkemansactie?

DJ Sasha heeft zijn optreden, na bijna geraakt te zijn door een glas, meteen gestaaktDJ Sasha heeft een optreden in een club in Newcastle onlangs gestaakt, nadat een bezoeker een glas naar zijn hoofd had gegooid. Hoewel de uit Wales afkomstige dj niet werd geraakt, pakte hij meteen zijn biezen.   

 

Het vechtincident met Rob Gee op het podium van Sensation Black nog vers in het geheugen, hebben we kennisgenomen van een soortgelijk bericht uit Engeland. Dit keer was Sasha, bezig aan een twee uur durende set in een club in Newcastle, het doelwit. Ondanks dat de sfeer die avond uitstekend was en de muziek nog beter, probeerde een bezoeker de wereldberoemde dj te raken met een glas. De dader is niet gepakt.

 

Scott Bradford, organisator van het betreffende feest - de al jaren zeer populaire clubavond Shinding, zegt tegen DJ Magazine: “Zoiets hebben we in vijftien jaar niet meegemaakt.” Mede daarom twijfelt hij er aan of er opzet in het spel zit. “Misschien was het gewoon een dronken idioot die een glas over zijn schouder gooide.”

DJ Sasha

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws