Air naar Nederland

Partyscene Redactie | 26 januari 2007
headlines

Nieuw album verschijnt in maart

Op 5 maart verschijnt Pocket Symphony, het nieuwe album van het Franse duo Air. Drie weken later, dinsdag 27 maart, staan Nicolas Godin en Jean-Benoît Dunckel in de Amsterdamse Melkweg. De voorverkoop start zaterdag. Kaarten kosten 24 euro (excl. vvk)

AirHerinner je Kelly Watch the Star nog? De door de stemvocoder gemangelde vocalen markeerden de vliegensvlugge start van Air: het debuutalbum Moon Safari uit 1998 wist het uiteindelijk te schoppen tot een klassieker. Niet in de laatste plaats vanwege uiterst succesvolle tracks als Al I Need en Sexy Boy.

Negen jaar en een flinke stapel albums en singles later zijn Nicolas Godin and Jean-Benoît Dunckel van Air nog lang niet uitgeëxperimenteerd. Zo introduceren zij op het nieuwe album Pocket Symphony de Koto en Shamisen (Japanse vloerharp, respectievelijk uit drie snaren bestaande banjo). Op Pocket Symphony tracht Air opnieuw een gemoedelijke sfeer te creëren die niet alleen via de stereo-installatie thuis tot zijn recht komt, maar ook in de hoofdstedelijke Melkweg.

Air

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws