Data Love2Party-strandfeesten bekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Elke laatste zondag v/d zomermaand: Love2Party @ Elements Beach!


Wat begon als een spontaan, eenmalig georganiseerd strandfeest in de zomer van 2003, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen: Love2Party @ Elements Beach(voorheen Soul Beach) in 's Gravenzande. Zet de volgende data alvast in je agenda: 25 juni, 30 juli en 27 augustus en 24 september. Oftewel alle laatste zondagen van de zomermaanden.

Het is juni 2003 als we besluiten een feest bij strandtent Soul Beach in 's Gravenzande te organiseren. Ziek van de lange files bij Bloemendaal, moe van de mensenmassa's bij Beachbop, proberen we een strandfeest te organiseren waar de nadruk ligt op zowel gezelligheid als goede muziek. De opkomst is meteen prima. Natuurlijk dankzij het goede weer, maar ook door strakke sets van guest dj's Joachim, Denniz en Virgil.



Laidback Luke


Michel de Hey

In juni en augustus krijgen onze feesten een vervolg. Ondanks dat het weer niet altijd meezit, is de opkomst prima. En niet alleen leuke bezoekers, ook top-dj's zoals Michel de Hey, Benny Rodrigues, Laidback Luke, Edwin Bazen, 2 O'Clock Ron en Jay Samuel weten onze feesten te vinden, waar ze bovendien met alle plezier een plaatje draaien.


In 2004 krijgt de strandtent aan de kust bij 's Gravenzande de titel Nieuwe Revu's Strandtent van het jaar. Datzelfde jaar en het jaar daarop staat de telefoon bij ons roodgloeiend: 'iedereen wil komen draaien tijdens onze strandfeesten in de leukste beachclub van Nederland!' Wij kiezen voor o.a. Michel de Hey, Bart Skils, Laidback Luke, Gerd, Benny Rodrigues, Miss Monica en de heren van Funk Me (Ron Wood en Andre Dadi).

Het aankomende jaar zullen we weer een hoop vertrouwde maar ook nieuwe gezichten naar het strand van 's Gravenzande halen. We hopen, als de weergoden ons gunstig gestemd zijn, vier edities te organiseren. Dus houd de laatste zondag van de maanden juni, juli. augustus en september vrij!

Enkele mooie Soul Beach-herinneringen:
Love2Party @ Soul Beach 1, 2003
Love2Party @ Soul Beach 3, 2003
Love2Party @ Soul Beach 2, 2004
Love2Party @ Soul Beach 1, 2005

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws