AirTime update en we geven goodies weg!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

AirTime update en kans op mooi goodiepakket!

Over ongeveer 3 maanden (van 11 tm 18 maart 2006) gaan we met Love2party de sneeuw in om te feesten en te snowboarden, en wel met AirTime! In Nederland laat de winter nog een beetje op zich wachten, maar in de Alpen is het in elk geval al flink aan het sneeuwen. Dit biedt geen garantie voor maart, maar als we ook maar een fractie aan sneeuw hebben van wat we de afgelopen jaren gehad hebben dan zitten we ook dit jaar gewoon weer goed!

de house/techno dj's van afgelopen jaar (Benny, Larry, Joachim & Sandeep)

We zijn nog aan het kijken welke dj's er dit jaar mee gaan. Helaas kan Benny Rodrigues deze keer niet mee, terwijl hij vorig jaar AirTime nog flink tekeer liet gaan.
Degene die natuurlijk wel weer mee gaan voor de minimal, de breaks, de house, de techno en alles waar je op kunt feesten zijn o.a. Sandeep, Joachim en Warren Fellow. Vorig jaar hebben zij al bewezen een goed team te zijn en dit jaar gaan ze proberen er een nog groter feest van te maken. Daarnaast gaan er ook dj's mee die voor een goed portie raggea, hiphop, disco en drum 'n bass gaan zorgen.

Nog niet geboekt??
Er kan natuurlijk gewoon nog geboekt worden, dit zal tot ongeveer 2 a 3 weken voor vertrek kunnen. Maar hoe eerder je boekt hoe groter de kans is dat die kamer(s) die jij wilt boeken nog beschikbaar is/zijn.

BEATS... BOARDEN... AF EN TOE EEN BIERTJE... EN VOORAL GOED BLIJVEN SMEREN!!

Alle info nog een keer nalezen of op zoek naar het inschrijfformulier?
Lees in de preview van AirTime 2006 alle informatie nog eens goed door of gebruik de volgende link om aan je vrienden door te sturen die wellicht nog twijfelen of alles eens goed willen doorlezen.


WIN WIN WIN WIN

We maken het nu nog interessanter om je boeking op korte termijn door te gaan geven, want in samenwerking met sponsor Quiksilver hebben we maar liefst 10 goodiepakketten te verloten!
In zo'n goodiepakket kun je o.a. het volgende vinden:
- een rugtas
- een muts (dames of heren)
- een shirt
- een portemonnee
- een riem
- een DVD

Deze 10 pakketten gaan we verloten onder de personen die hun Love2party-boekingsformulier uiterlijk 15 januari 2006 hebben opgestuurd, dus zorg dat je er op tijd bij bent!!

preview van AirTime 2006

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws