Love2party @ Soulbeach part III

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Save the best dance for last


Zoals gebruikelijk organiseren we drie feesten per zomerseizoen bij Soul Beach op het strand van 's Gravenzande. Zondag 28 augustus is het alweer tijd voor de laatste aflevering. We gaan er een topdag van maken, daar zorgt de line-up al voor. Zullen de weergoden ons nu eindelijk een beetje goed gezind zijn na de regenachtige en koude zondag van eind juli? Het wordt hoe dan ook een mooi feest. En daar hebben we jullie hulp natuurlijk ook voor nodig!

Met gepaste trost presenteren wij de line-up voor zondag 28 augustus:

LAIDBACK LUKE
MISS MONICA
EDWIN BAZEN
2 O'CLOCK RON
ARMAND
SANDEEP
DENNIZ
CHRIS ROX
SWAN



Erg blij zijn wij met het feit dat Laidback Luke weer van de partij zal zijn. Met een fantastische set bewees hij vorig jaar dat je bij Soulbeach ook met slecht weer een topfeest neer kan zetten. Met ongeveer 200 personen binnen en ongelooflijk harde regenbuien buiten, spetterden de vonken van de dansvloer af en stond de tent twee uur lang compleet op zijn kop!

Even zo gelukkig zijn wij met de komst van Miss Monica. We kennen allemaal haar verhaal. Medio jaren negentig een dj-grootheid in Rotterdam en omstreken, om na een ziekbed van maar liefst vijf jaar weer haar intrede te maken in de clubs. En hoe? Alsof ze nooit weggeweest is, zet zij wekelijks clubs in heel Nederland op zijn kop met haar tyische funky house- en technostijl. Het zal niet anders zijn bij Soulbeach.

Zoals beloofd zijn ook een hoop van de smaakmakers van vorig jaar weer aanwezig. Naast deze rits dj's hebben we ook nog ruimte voor nieuw talent. Love2party-reporter Swan zal zijn debuut maken en de middag aanvangen op Soulbeach. Met zijn kenmerkende "Sneak-stijl" zal hij laten horen dat hij in de gaten dient te worden gehouden. Verder zijn Edwin Bazen, Armand, 2 O'Clock Ron, Denniz en love2party-resident Sandeep allen weer van de partij om, samen met nieuwkomer Chris Rox, rug aan rug aan rug de boel flink op stelten te zetten voordat Luke en Monica de avond en het zomerseizoen van Love2Party zullen afsluiten.



Laidback Luke


Miss Monica

We beginnen wederom weer rond een uurtje of drie 's middags en we gaan door tot middernacht. Tot vijf uur kan je bij Soulbeach eten van de uitgebreide menukaart. Na dat tijdstip wordt er gebruik gemaakt van een ingekorte kaart. De toegang is natuurlijk weer gratis!

Love2party @ Soulbeach
Zondag 28 Augustus
Soulbeach, 's Gravenzande
15.00 - 00.00
Dj's: Laidback Luke, Miss Monica, Edwin Bazen, 2 O'Clock Ron, Armand, Sandeep, Denniz, Chris Rox & Swan
Toegang = GRATIS!!




Routebeschrijving!!!
Veel mensen hebben vorig jaar behoorlijk moeten zoeken. Bekijk daarom even goed onderstaande routebeschrijving indien je nog nooit bij Soul bent geweest. Rijd dus NIET de eerste afslag naar 's Gravenzande in, maar rij even door over de dijk. Aan het einde van deze dijk, op een T-splitsing kun je dan links naar Hoek van Holland (en rechts wederom naar 's Gravenzande), maar volg hierbij het weggetje rechtdoor, na zo'n 300 meter kun je je auto parkeren.

Love2party @ Soulbeach Part I
Love2party @ Soulbeach Part II

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws