Love2Party bestaat 5 jaar!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Jubileum gevierd met nieuwe website en een aantal feesten


Eind deze maand bestaat Love2Party vijf jaar. Dat gaan we groots vieren. Een nieuwe website wordt op dit moment gebouwd en zal begin volgende maand worden gelanceerd. Verder vieren we dit lustrum met twee feesten in Nighttown (in samenwerking met FFWD) en drie strandfeesten op Soul Beach, elke laatste zondag van de maanden juni, juli en augustus in 's Gravenzande.

Vrijdag 27 mei trappen we af, als we het Nighttown-cafe hosten tijdens de Sneak Preview van Fast Forward Dance Parade. Daar zullen dj's Mad'r en Rudy het publiek op een ware muziekles trakteren. Verder kun je die avond terecht in alle zalen van Nighttown voor dj's als Sander Kleinenberg, Joachim, Sebastien Leger en Roog. Op 29 juli keren we terug naar Nighttown (dan de basement) tijdens de laatste sneak preview van Fast Forward Dance Parade. De dj's die dan acte de presence zullen geven, zijn zeer speciaal. Maar daarover later meer.Love2Party goes Nighttown en ...


....Soul Beach

In navolging van 2003 en 2004 zullen we ook dit jaar feesten gaan organiseren op Soul Beach in 's Gravenzande, elke laatste zondag van de zomermaanden. We zijn druk bezig met het regelen van allerlei (surprise) dj's, die uiteraard ondersteund zullen worden door de bekende Love2Party-dj's. Dit jaar zullen we zelfs internationaal zeer gewaardeerde dj's verwelkomen, dus houd ons in de gaten.

Tips en aanmerkingen over de nieuwe site. Meld ze in het forum!

Meer info over L2P @ Soul Beach
Alles over de FFWD-sneak previews

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws