Nieuw mixalbum Ian Pooley

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Derde mixalbum Duitse dj/producer op komst



Ian Pooley & Dj Roog @ Escape

Ian Pooley heeft een nieuw mixalbum samengesteld voor het Britse label NRK. De dubbel-cd - A Subterranean Soundtrack - zal recent materiaal uit de electro- en deephousehoek bevatten, aangevuld met een aantal houseklassiekers. De release, die deze zomer verschijnt, bevat een mix-cd en een bonus-cd met de beste producties die Ian Pooley ooit op het label uitbracht.

Op het mixalbum laat Pooley zijn vertrouwde dj-sound horen: de electro van Soul Mekanik en Chicken Lips en de deephouse van Mike Monday, Freaks and JT Donaldson. Ook ware classics van Skylark, Carl Craig and I:Cube komen aan bod. De eigen producties op cd twee zijn ondermeer: 'Calypso Theme', 'Fly Shuffle' en zijn remixes van Noel Nanton's 'Your Love' en Nick Holder's 'On My Mind'.

A Subterranean Soundtrack is Ian Pooley's derde mixalbum. In 2001 bracht hij op hetzelfde label de zesde editie van Nite:Life uit: een fijne verzamelaar vol zweverige techhouse. Twee jaar later mocht de Duitser zich ontfermen over een Excursions-mixalbum, waarop hij de meest briljante houseklassiekers aan elkaar mixte. Ook als producer staat Pooley zijn mannetje. Vooral zijn debuut Meridian is verplichte kost voor de ware houseliefhebber. Op Since Then en zijn laatste wapenfeit Souvenirs voegde hij aan zijn sound wat meer latinspirit toe.

NRK Music
Ian Pooley

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws