Rotterdamse organisatoren werken samen via Soulayers

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines


Soulayers: music from the black soundspectrum


Er is de laatste tijd een ommekeer in de dance merkbaar. Het is een logisch gevolg op de wildgroei in steeds identiekere party's met kwalitatief lage muziek. De ietwat verveelde liefhebber is het zat om veel euro's neer te leggen voor sfeerloze feesten waar middelmatige platen gedraaid worden. Goede dansmuziek is voor een bevredigende nacht stappen het allerbelangrijkste. Gelukkig zijn hiervoor overal in het land al ontwikkelingen aan de gang.

Door:FF Erik

Een aantal Rotterdamse initiatiefnemers voor party's met, zoals ze het zelf noemen; independent & underground music from the black soundspectrum, heeft de koppen bij elkaar gestoken en zich verenigd in Soulayers.com.
Het is een promotiesite waar samengewerkt kan worden zonder dat deze kleine party's hun identiteit verliezen of in elkaars vaarwater gaan zitten. Zo krijgen bevlogen muziekfanaten de kans om via deze site hun krachten te bundelen. Hun gezamenlijke drijfveer is het uitwisselen en promoten van hun liefde voor muziek plus het veelzijdiger en mooier maken van het stapaanbod.

In het persbericht staat: Soulayers is opgezet om de florerende Rotterdamse independent & underground zwarte muziekscene een extra impuls te geven. Op de site zijn ondermeer mixen, interviews, agenda, reviews van nieuwe releases, foto's, filmpjes, profiles van artiesten en de break van de week te vinden.

Aan de site werken mee; Andre Dadi, Mad'r, Git Hyper & Michael Demon (Demonfuzz), Thelonious en Chezz & Deep Diggin'.

Soulayers supports o.a: Funk Me, Da Circle of Sole, Crime Jazz,
Connected, Loosefit, Hip To The Jive, Something Else, Club Waas, dj Dubz, Ronny Hammond, Repazent, Mind Eye, Inner Vision, Gerd, Pathless, Louis, Gene, Popcorn Pete, Gentle, Macavity, Shortplay and all the other Rotterdam Funkateers!



Launchparty aanstaande dinsdag in Off Corso
De feestelijke lancering van deze site maakt onderdeel uit van de IFFR-afterparty's in Off Corso. (Love2party overzicht)

Wanneer: dinsdag 1 februari
Waar: Off Corso
Tijd: 23:00 tot 05:00u.
Entree: 2 euro
DJ's: Thelonious & Mad'r (Sneakers & Pumps), Andre Dadi & Ron Wood (Funk Me), Chezz & Deep Diggin' (Loosefit)
Muziekstijlen: soul, hip hop, brokenbeats, breaks, funk, latin, afrobeats, nu-soul, house, disco

LINK
Soulayers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws