Rush tot einde van het jaar in Escape

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

RUSH tot einde van het jaar in Escape



Eelko Anceaux

De president van de rechtbank in Amsterdam heeft in een kort geding bepaald dat RUSH vanaf 4 november tot het einde van het jaar in Escape moet terug keren. Dance organisatie Chemistry, verantwoordelijk voor de RUSH avonden, ziet zich door de gerechtelijke uitspraak nu genoodzaakt de populaire clubavond tot het einde van het jaar in Escape te organiseren. "Het wordt tijd voor duidelijkheid voor het publiek, die bieden we nu," zegt Eelko Anceaux van Chemistry. "Tot het eind van het jaar in Escape, vanaf 6 januari rockend in Marcanti Kingdom".

"We vinden de ontstane situatie en de onduidelijkheid over de locatie erg vervelend voor ons publiek, dat ons de twee edities in Marcanti Kingdom in groten getale trouw is gebleven. Na de sores is de boodschap is nu helder: Tot het eind van het jaar gedwongen in Escape en vanaf 6 januari is Marcanti Kingdom de spot voor de sexy house van RUSH."

Op de eerstvolgende RUSH, die aanstaande donderdag 4 november in Escape zal flink uitgepakt worden. Niemand minder dan Australier Kaz James & the Bodyrockers een gast optreden geven. In Nederland zijn deze dj + aanhang nog niet echt bekend, maar in Engeland zijn ze al sky high populair. Maar dat is nog niet alles. Er is namelijk een nieuwe editie van de RUSHREVU Awards, de show waarin starpowered dudes & babes op het podium strijden om de titel RUSHREVU DUDE & BABE van de maand en een flinke bak prijzen. Organiserend host en resident dj Victor Coral zal zijn duit in het zakje doen en de sexy house sound die RUSH zo kenmerkt uit de speakers laten schallen.

Chemistry

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws