Dave Clarke brengt live-CD/DVD uit

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vooral Pinkpop-optreden in the picture


Na de release van zijn tweede album Devil's Advocate heeft Dave Clarke zich - op een enkele dj-gig na - het afgelopen jaar op zijn live-shows geconcentreerd. Optredens op Pinkpop, Lowlands, Dour en Creamfields stonden bol van Dave's eigen tracks, die in een enigszins aangepaste vorm ten gehore werden gebracht. Gevolg is de release van een live-cd/dvd, die in november verkrijgbaar zal zijn.

De webaster van de Dave Clarke-nieuwsbrief maakt bekend dat de live-cd een registratie is van Dave's Pinkpop-optreden, in mei van dit jaar. Met tracks van zijn nieuwe album, maar ook van Dave's baanbrekende debuutalbum Archieve One, inclusief nummers als 'Protective Custody', 'Wisdom To The Wise' en 'Thunder'. Verder ontbreken zijn tijdloze remix van Leftfields 'Phat Planet' en de samenwerking met Chicks on Speed: 'What Was Her Name' niet.

Op de DVD is, naast fragmenten van het Dour Festival, het volledige Pinkpop-optreden te zien. Verder komen we een interview met Dave Clarke tegen en krijgen we een soort reisverslag annex video-dagboek te zien in aanloop naar zijn optreden op het Creamfields festival. Begin november ligt de live-cd/dvd in de winkel.

Afgelopen vrijdag draaide Dave Clarke in Las Palmas tijdens Xcess Profiles. Love2Party was erbij en een dezer dagen plaatsen wij het (foto)verslag

Dave Clarke

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws