Sensation gaat de grens over

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Sensation & Antwerpen is burning gaan samenwerking aan


Sensation gaat de grens over. Behalve in de Amsterdam Arena vindt Sensation in 2005 ook plaats in het Antwerpse Sportpaleis. 15.000 mensen uit binnen- en buitenland worden in het wit verwacht.

In Belgie heeft Sensation inmiddels bekendheid door het speciaal gecomponeerde anthem, dat jaarlijks hoog in de Belgische hitlijsten staat. Om de Belgen alvast een voorproefje te geven wordt Sensation dit jaar ook in Belgie via een videostream uitgezonden. Via Msn.be kunnen onze buren tot 7.00 meegenieten van wat zich in de Arena afspeelt.

Ook start ID&T een expansie in Belgie door een samenwerking met 'Antwerpen is burning' aan te gaan. Vanaf 2005 wordt dit evenement onder ID&T noemer georganiseerd om zo te kunnen doorgroeien.

Michiel Beers (Antwerpen is burning) noemt ID&T een ideale partner: "ID&T heeft in tien jaar dance mee laten evolueren van underground tot een nieuwe en spectaculaire vorm van entertainment die nergens in de wereld zijn gelijke kent. ID&T heeft dance in de breedste zin van het woord in Nederland laten doorgroeien tot een hedendaagse jongerencultuur. Het is een enorme uitdaging om dit krachtige merk in Belgie te kunnen lanceren en uit te bouwen."

Irfan Van Ewijk, verantwoordelijk voor ID&T international: "Michiel en Manu Beers vertrekken vanuit een zelfde jonge ondernemende visie en ambitie die wij bij ons zelf ook terugvinden. Bovendien beschikken ze over de juiste marktkennis en ervaring met grootschalige dance evenementen die wij zoeken in een lokale partner om onze internationale schaalvergroting te verwezenlijken".

ID&T
Antwerp is burning

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws