Ferry @ Panama

Partyscene Redactie | 20 april 2012
headlines

Producer. DJ. Pioneer. En Innovator.. Ferry Corsten is de man die al jaren in de wereldtop meedraait, vanaf dag 1 is Ferry mede verantwoordelijk  voor de  Nederlandse trance sound die de wereld in sneltreinvaart veroverde.
ferry
Het duurde ook niet lang tot hij ging samenwerken met de grootste artiesten op aarde waaronder o.a Simon Le Bon en Guru, en kwamen de remix verzoeken van artiesten als  U2,The Killers, Faithless, Moby en William Orbit. Op dit moment toert Ferry de wereld rond om zijn kersverse album WKND  te promoten, en op de! feestdag van het jaar oftewel koninginnenacht komt het hele circus naar Panama Amsterdam.  

Naast Ferry Corsten vinden we op 29 April ook de Engelse kraker Solarstone in de dj booth. Hij staat bekend om zijn melodieuze diepere trancegeluiden en heeft wereldwijd een enorme schare fans aan zichzelf weten te binden. Als regular in oa Cream, Ministry of sound en Gatecrasher festival werd het ook  hoog tijd om ook Panama aan te doen.

De ultieme opwarmset word verzorgd door een nieuw talent van eigen bodem oftewel Gabriel Chamorro. Deze nieuwe held heeft een arsenaal aan nieuwe producties achter de hand die de komende jaren hoge ogen zullen gaan gooien.

Al met al een nacht om niet te missen!

Voor meer info en tickets www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws