Escape app is nu verkrijgbaar

Partyscene Redactie | 14 oktober 2011
headlines

Deze maand is het zover, dan bestaat de Escape namelijk 25 jaar, een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld! Want waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Reveal en Framebusters.
escape app
In oktober 2011 zal dit speciale jubileum de hele maand lang groots gevierd worden en kan je allerlei verrassingen, acts, goodies van o.a. Sapph en veel spektakel verwachten, plus een XXL Framebusters editie op 22 oktober van 22.00-10.00 uur. Daar bovenop wordt er tijdens het Amsterdam Dance Event de beste lineup van Amsterdam gepresenteerd met o.a. Ferry Corsten, Roger Sanchez , Sander van Doorn en de Toolroom labelnight!

Escape app
Om dit jubileum extra te vieren is nu in de Apple App-store de officiële Escape Club app verkrijgbaar! Met de officiële Escape Club app voor de iPhone kun je onderweg beschikken over belangrijke informatie over Escape zoals:

- Agenda met flyers en tickets;
- Photo-gallery, met de mogelijkheid om de foto's op te slaan in je bibliotheek of ze te mailen naar vrienden (indien je app-member bent);
- HD Video gallery met optimalisatie voor 3G;
- Virtuele tours van Escape Club, deLux en Lounge;
- Algemene informatie;
- Exclusieve voordelen voor app-leden zoals voorrang in de rij met de App-pass en een beloningssysteem via de check-in optie.

De Escape Club app is nu kosteloos te downloaden via de app-store op je iPhone, iPad of iPod. De app werkt alleen met een internet verbinding. De Escape video's worden in-app getoond in HD met een wifi verbinding. Bij 3G zal de kwaliteit op de verbinding worden aangepast.

Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event van 2011 wordt komende woensdag 19 oktober feestelijk geopend met Ferry Corsten en Sander van Doorn. Op donderdag zijn de boys van Toolroom paraat, met o.a. Mark Knight, Funkagenda en D.Ramirez. Op vrijdag neemt Fedde le Grand met zijn Takeover Tour de Escape over en zaterdag een speciale Framebusters XXL editie van 12 uur lang. ADE wordt op zondag officeel afgesloten door Roger Sanchez, Kaskade en andere Stealth collega’s. Daarnaast zijn er in de Lounge en Studio ook vele events. Check hier het complete programma en scoor je tickets, eventueel met diner of VIP tafel inbegrepen

www.escape.nl

www.facebook.com/escapeamsterdam

www.twitter.com//escapeamsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws