Herr Zimmerman is jarig

Partyscene Redactie | 4 oktober 2011
headlines

Herr Zimmerman viert het vijfjarig bestaan op zaterdag 8 oktober in Rotterdam.

t raumschmiereDe unieke clubnachten ontstonden vijf jaar geleden, als enigszins verstopte underground clubnachten in een oude vleesfabriek, in het westelijke havengebied, nabij de oude Rotterdamse tippelzone...Inmiddels zijn de zogenaamde tanz-nachten van Herr Zimmerman ruim twee jaar een vaste en succesvolle maandelijkse clubnacht op de tiende verdieping van een Oude Graansilo, de Factory 010. Deze locatie is één van de meest unieke en rauwe warehouse-club locaties van Nederland, en wellicht zelfs Europa.

De clubnachten staan vooral bekend om het veelzijdige publiek en de leuke open minded sfeer! Super dansbare & stevige beats voeren de boventoon, waar van begin tot einde van de nacht volop gedanst wordt. De humorvolle creativiteit en verrassende programmering van verrassende internationale DJ's en artiesten tijdens de Herr Zimmerman nachten ligt in handen van Fraulein Z en Tanzman. Clubben bij Herr Zimmerman is dus altijd weer een verrassing, want samen met de buitenaardse kater zorgen Fraulein Z en Tanzman keer op keer voor ludieke en unieke clubnachten zoals 'Das Krankenhaus', Herr Zimmerman's Horror Show, The Sex Invaders nachten, Kindergarten Party, en natuurlijk Herr Zimmerman's Dance Floor Fitness, welke zelfs met de 6% BTW actie, het landelijke NOS journaal haalde!

Zaterdag 8 oktober viert de muzikale kater zijn vijfe jaar op aarde, met een Party, zoals je dat alleen bij Herr Zimmerman meemaakt! Speciaal voor dit eerste 5 jaars Jubileum, hebben Fraulein Z en Tanzman niemand minder dan T. Raumschmiere van het Berlijnse label Shitkatapult, uitgenodigd. T. Raumschmiere scoorde een absolute hit met zijn track 'Monstertruckdriver', maar ook zijn nieuwe release 'The Rave is on, is weer om te smullen en volop 'tanz proof'. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur.

Meer info op www.herrzimmerman.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws