Dirty Dutch 2011 voorverkoop

Partyscene Redactie | 30 augustus 2011
headlines

Op zaterdag 3 september om 09.00 uur start de Die-Hard voorverkoop Dirty Dutch 2011.

Traditiegetrouw kondigt de organisatie van Dirty Dutch tijdens Mystery Land de start van de ‘die-hard’ voorverkoop van Dirty Dutch aan. De die-hard voorverkoop start dit jaar op zaterdag 3 september om 09.00 uur. Dirty Dutch voorverkoop vindt exclusief plaats op www.dirty-dutch.com. Zet je wekker, want vorig jaar waren de tickets in een recordtempo uitverkocht! De reguliere voorverkoop start in de week daarna op zaterdag 10 september.

chuckie

Ook 2011 staat vol met vernieuwingen. Er is heel veel aan de hand in muziekland. Een heel nieuwe generatie house dj’s uit Nederland maakt z’n opmars en muzikaal gaat momenteel alles door de blender. Het tijdperk van in hokjes denken lijkt na jaren een eenzame pelgrimstocht gevoerd te hebben met Dirty Dutch, eindelijk ten einde. BLACKOUT is het nieuwe nulpunt voor Dirty Dutch, het punt waar alles in een nieuw tijdperk begint.

Die-hard tickets: dit zijn de eerste tickets die in de voorverkoop gaan. De echte Dirty Dutch fans zijn er ieder jaar als eerste bij. Om deze fans extra te belonen hebben wij een aantal bonussen bij deze tickets gedaan:

- Aparte die-hard ingang

- Een goodie bag vol met Dirty Dutch items

- Toegang tot het exclusive die-hard deck achter de DJ

Check ook www.dirty-dutch.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws