Report: Lowlands 2011 @ Biddinghuizen

Partyscene Redactie | 28 augustus 2011
party reports

Rommelige, maar toch zeer geslaagde editie

We zijn eindelijk bijgekomen van drie dagen muzikaal genieten en afzien in de polder. Tijd voor een terugblik op Lowlands 2011!

Lowlands 2011


Het blijft een beetje vreemd, de organisatie van Lowlands die tientallen dikke dance-acts boekt en vervolgens verbaasd is dat er veel ‘uitgaanspubliek’ op af komt… Wat Van Eerdenburg en de zijnen ook van ons vonden; wij hebben ons in ieder geval prima vermaakt op Lowlands. 2011 gaat de boeken in als het jaar dat de Bravo en vooral de X-Ray definitief veel te klein werden voor de 'elektronische’ acts die er stonden.

Ook was het de editie met veel afzeggingen, waaronder een in Londen gestrande Seth Troxler en Q-tip, die zijn complete Europese tour had gecancelled. En met de ontbrekende grote headliners, wat toch wel een beetje ten koste ging van het samenhorigheidsgevoel in de polder. Maar ach, het was voor de eerste keer in weken een weekendje heerlijk warm en zonnig. En er bleef meer dan genoeg mooie muziek over voor weer een geslaagde editie. Lees hieronder het L2P-verslag van drie dagen feest in de polder.

Report Lowlands 2011, vrijdag

Report Lowlands 2011, zaterdag

Report Lowlands 2011, zondag

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws