Cadenza Showcase

Partyscene Redactie | 25 augustus 2011
headlines

Op 27 augustus komt Ibiza’s meest populaire clubavond naar het Scheveningse strand.

Op zaterdag 27 augustus host Boomerang Beach namelijk een officiële Cadenza Showcase avond afkomstig van het fameuze label van minimal legende Luciano. De heren van Cadenza zullen vanaf zonsondergang een meeslepende en ongekende muzikale tour verzorgen tot in de vroege ochtend uren. De line-up wordt gevuld door maar liefst drie Cadenza pioniers: Reboot, Michel Cleis en Ernesto Ferreyra. Deze heren hebben hun sporen binnen de scene al een aantal jaren verdient en staan garant voor een minimal techno avond van 'Cadenza kwaliteit'.

reboot

Reboot zal een extra lange live set draaien waarin hij meer dan twintig jaar aan wereldwijde muzikale invloeden van onder andere grote namen als Sven Väth, Carl Cox en Chris Liebing door elkaar zal mixen. Michel Cleis die onder andere bekent is van zijn hit 'La Mezcla' uit de zomer van 2009, is heer en meester in het mixen van tribal en minimalistische ritmes tot een 'dansvloer-vullend' geheel waarmee hij het dak van menig club draait. Aansluitend zal de van origine Argentijnse Cadenza resident Ernesto Ferreyra verantwoordelijk zijn voor een Zuid-Amerikaanse, exotische en temperamentvolle minimal techno sound waarmee hij vorige zomer onder andere Pacha Ibiza mee op zijn kop zette.

Omdat de echte Cadenza evenementen niet tot in de vroege ochtend uren maar tot vroeg in de middag door gaan wordt er op dit moment nog gewerkt aan een officiële afterparty waar alle liefhebbers na Boomerang Beach nog een aantal uren door kunnen gaan. Zorg er dus voor dat je op tijd je kaarten koopt voor Boomerang Beach, dan wordt je sowieso op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen voor de afterparty. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Check ook www.exclusiveproductions.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws