Valtifest 2011

Partyscene Redactie | 24 augustus 2011
headlines

De Valtifest-familie is bijna helemaal compleet, want we hebben nu ook de aanhang geregeld! En ze hebben allemaal een stukje ingestudeerd, speciaal voor dit grote familiefeest. De kaartverkoop gaat zo hard als je kleine neefje op zijn skelter dus we raden je aan om zo snel mogelijk een kaartje te bemachtigen. En als je familie je iets zegt, kun je maar beter luisteren. An Dodeman, beter bekend als De Groentevrouw, komt rond 13.00 uur het festival officieel openen op de RAUW stage. Als de stem van Valtifest 2011 zal ze ook nog wat gaan rappen, als ze tenminste de roze strippenkaart waar ze de tekst op heeft gekrabbeld niet kwijtraakt.
valtifest
Ook komen verderop in de dag The Original Confettiman and his Serpentinas, Sisters Slet en Bas Kosters op visite, is er een Best Dressed-competitie onder leiding van Erwin Olaf, en zullen De Ballon Artiest, Nieuw Jurk & Laf Wear en De Loosdrechtse Plassertjes hun gevreesde opwachting maken. Maar er zijn ook verschillende plekken om je schoonfamilie te ontvluchten, zoals de Spoorloosbar van Deux d’Amsterdam hosted by Buttslammer en de Chillup area, alwaar de your cup of T-zusjes hun gehele familie de catwalk op zullen duwen onder muzikale begeleiding van The Don’t Touch My Croque-Monsieurs en Ome Omar!

De artistieke achternichtjes van Les Avant Nu komen een huiskameroptreden geven, Circus of Hellucinations presenteren ‘Little Bo Peep’ en er is een officieel Kutmoment ingelast om alle opgekropte familieperikelen te kunnen ventileren. Dit is nog lang niet alles, maar de complete kouwe kant staat speciaal vermeld op onze familiewebsite. Hier staan overigens ook de dresscodetips voor deze extra leuke familie-editie. Duik in de kledingkast van je oudtante uit Zwaagwesteinde, voeg er de hysterische pruik van je moeder aan toe, neem een fluorversie van opa’s opgevoerde rollator mee en heb verder een broertje dood aan alle overige tuttige familiekledingvoorschriften. Blues Brothers, Flodders of Tokkies zijn niet uitgenodigd, dus wees alsjeblieft creatiever dan dat!

Oh, en over creatief gesproken: hekwerken zijn nuttig om festivals af te rasteren, maar over het algemeen zijn ze saaier dan je opa’s gordijnen. Met het project van 'young in prison' worden hekwerken omgetoverd tot een gigantisch, kleurrijk kunstwerk. Via www.fenceart.nl kun je nu je eigen kunstige ontwerp voor een hek insturen. Degene met de meeste stemmen via Facebook wint twee kaartjes voor Valtifest! Dan hoef je je dus ook niet meer te haasten voor de voorverkoop...

Valtifest All in the Family

Zaterdag 3 september

12-23 uur

NDSM-werf Amsterdam Noord

Check www.valtifest.nl voor kaartverkoop en meer informatie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws