5 uur Roog

Partyscene Redactie | 19 augustus 2011
headlines

Zondag 21 augustus gaat een bijzondere dag worden aan de kust van Bloemendaal. Want op deze dag gaat DJ Roog jullie tijdens “Taste-it! presents Roog 5hr” meenemen op een 5 uur lange reis door de tijd. En reken maar dat het een bijzondere reis wordt!
roog
Taste-it! is inmiddels een aantal jaar een succesverhaal op het Bloemendaalse strand. De beste DJ’s & live artiesten zorgen steevast voor een fantastische vibe tijdens de vele “on the beach editions”, voorheen bij Bloomingdale maar sinds dit jaar bij de mooiste club van het strand: Beachclub FUEL.

Een van de publiekslievelingen bij Taste-it! is DJ Roog en daarom krijgt hij zondag 21 augustus maar liefst 5 uur de tijd om jullie mee te nemen op een trip down memory Lane. Een reis waarin hij de tijdslijn van zijn carrière zal volgen. De eerste uren worden gevuld met vergeten juweeltjes om daarna langzaam maar zeer zeker op te bouwen naar alle heerlijke platen uit het heden! Roog zal bijgestaan worden door de vocalisten I/fan en Mavis Acquah, en op percussie door Jethro Angkotta. De opwarm set zal worden verzorgd daar Joshua Walter en Alex Cruz (Taste-it! resident) zal de avond knallend afsluiten.

VOTE & WIN
Voor de die-hard Roog fans zijn er een tweetal acties. Op de facebook pages: http://www.facebook.com/tasteitevents & http://www.facebook.com/roogofficial  staan 4 cd´s uit de reeks: “Sound of love and dedication” uitgebracht door DJ Roog in 2003 en 2005. Post op één van de twee facebook pages je favoriete track van deze 4 cd´s en maak daarmee kans op 2 kaarten voor 21 augustus.

Foto
Daarnaast is er nog een andere actie voor de trouwe fans: post op http://www.facebook.com/roogofficial je oude foto of filmpje met Roog en maak kans op 2 kaarten.

Tickets

Tickets voor deze memorabele editie zijn vanaf nu verkrijgbaar! Zoals altijd zijn er ook een beperkt aantal ladytickets beschikbaar. Voor slechts €20,- krijgen twee dames toegang op één ticket. Wacht dus niet te lang en get your tickets as fast as you can!

Taste-it! presents Roog 5hr
Zondag 21 augustus
16:00-24:00 uur
Beachclub Fuel
Zeeweg 84, Bloemendaal aan Zee
Kosten voorverkoop: Euro 14,-
Ladytickets: Euro 20,- (alleen voor dames)
Voorverkoop:  www.taste-itmusic.nl | www.beachclubfuel.nl 
Voorverkoop winkels: Alle Free Record Shop winkels in Nederland
Minimum leeftijd: 18+
Kluisjes: Aanwezig

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws