Nachtwacht

Partyscene Redactie | 19 augustus 2011
headlines

nachtwachtEen nieuw concept maakt zijn debuut op zaterdag 20 augustus. “Nachtwacht” staat garant voor een sterke line-up en is gekenmerkt door muziek met een openminded karakter. Aansluitend op Haarlem Jazz wacht deze nacht je op tot een sensatie.

Voor de eerste editie staat een live act van Franse held Joris Delacroix op het programma. Een van de beste producers op het moment. Een lust voor het melodieuze zomerse oor. Joris Delacroix evenals Olivier Weiter weten het publiek in extase te brengen. Geïnspireerd door duo Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en Sven Väth, maakt Olivier warme energieke muziek. Muziek die perfect past bij een zwoele zomerdag en hem de laatste tijd erg goed afgaat! Olivier is terug te vinden op niet de minste podia en is zegevierend als producer.

Haarlems pareltje Miss Melera gaat met haar energieke en opzwepende sets alle clubs en festivals af. Ze heeft zelfs een eigen clubavond, maakt onderdeel uit van het Gasten Zonder Grenzen team en heeft ook internationale bekendheid.

Roy Dee en Ferocius hebben al meerdere concepten op hun naam staan zoals I Love Dondernacht en FUNK! Als mede-organisatoren gaan Roy Dee en Ferocius met hun concept een melodieuze, warme, zomerse sounds ten gehore laten brengen. Kom meegenieten van hun grooves!

Chaiba stond afgelopen maand nog met dubstep magnaat Borgore in Stalker en neemt deze avond samen met Filthy Jerks de bovenzaal over.

Zaterdag 20 augustus

Open: 22.00 – 05.00

Prijs: 8 euro VVK // 10 euro deur
www.clubstalker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws