Trouw in september weer open!

Partyscene Redactie | 17 augustus 2011
headlines

colors trouwDe vorige editie van Colors in Trouw is alweer een tijdje geleden. Helemaal heb je ze niet hoeven missen, want met een eigen stage op een uitverkocht Appelsap hebben de mannen het Oosterpark spreekwoordelijk gesloopt. Op vrijdag 2 september start het clubseizoen echter weer. Daarbij opent Trouw na een intensieve verbouwing van het restaurant dan weer haar deuren en trapt Colors dit openingsweekend af. En dat doen ze met flinke namen uit de UK aangevuld met Amsterdamse jongens: Cinnaman, Sakka, Ikonika en Kode9 maken allen hun opwachting op 2 september.

Steve Goodman, de in London woonachtige Schot is filosoof, geeft lessen Muziek Cultuur aan de universiteit van London en heeft een boek geschreven over het verband tussen geluid en angst: Sonic Warfare: Sound, Affect, and the Ecology of Fear. Daarnaast runt hij ook nog één van de meest succesvolle labels op het gebied van dubstep en bass, namelijk Hyperdub. De meesten kennen Goodman toch echt en alleen onder zijn artiestennaam Kode9.

Het lijkt erop dat Kode9 iets heeft met het openen van Trouw. Hij stond namelijk al een keer eerder in Trouw op Viral Radio, toen de tent letterlijk net geopend was in 2009. In een geïmproviseerde Verdieping heeft Kode9 toen de vloer aangeveegd met de rauwe kelder van Trouw. Op 2 september is het aan hem de eer om die inwijding nog eens dunnetjes over te doen, dit keer in de clubzaal op de begane grond.

Naast namen als Burial, King Midas Sound en Darkstar, is Ikonika ook één van de gelukkigen die haar platen mag uitbrengen op het welgerespecteerde label Hyperdub. Deze dame is een welkome frisse verschijning in een wereld die overwegend door mannen wordt geregeerd. Maar vergis je niet, want ook zij weet wel raad met een flinke portie bass in haar sets. Zo bewees ze dat onlangs nog op de veertiende editie van Nachtdigital.

De eerste editie van Colors in het nieuwe seizoen wordt dus geopend door niet de minste namen uit de UK: Ikonika en haar labelbaas Kode9. Voeg daar Amsterdams trots Cinnaman en Sakka aan toe en het plaatje van 2 september is compleet. Aan Colors resident Cinnaman de eer om zijn gasten een warm welkom te geven en de eerste tunes uit het Funktion One systeem te laten knallen op de heropening van Trouw.

Check www.trouwamsterdam.nl voor alle info!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws