Het is officieel! Octo van SpongeBob krijgt een spin-off!

Zsarisse Knol | 18 november 2019
algemeen

Octo van SpongeBob staat dan eindelijk in de spotlights. Dankzij de samenwerking van Netflix met Nickelodeon krijgt Octo zijn eigen spin-off!  Sam & Cat en Victorious stonden eerder deze maand al op het platform, maar nu komen er nieuwe shows bij.

SpongeBob Squarepants, wie kent hem niet? De meeste van ons zijn er mee opgegroeid. De allereerste aflevering was te zien in 1999. Twintig jaar later zijn nog altijd nieuwe afleveringen te spotten. Na een populaire film en een groot assortiment aan merchandise, willen de makers van SpongeBob nog verder uitbreiden. De chagrijnige buurman van de vrolijke spons in de zee krijgt daardoor zijn eigen spin-off.

Octo

Als je SpongeBob Squarepants kent, dan weet je ook wie Octo is. Als kind werd je soms iets geïrriteerd van hem, maar nu je ouder bent begin je hem toch een beetje te begrijpen. Octo werkt met veel tegenzin in de Krokante Krab, maar hij ziet dat werk meer als iets om zijn tijd te doden tot hij doorbreekt met zijn klarinet.

De film of serie (de keuze is nog onbekend) gaat zich focussen op Octo’s carrière met zijn klarinet. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend, maar er is tenminste genoeg om naar uit te kijken.

En om je nog even op te warmen voor de film of serie, bekijk het beste van Octo op SpongeBob hieronder!

LEES OOK: Disney+ waarschuwt voor racisme in oude films​

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws