Electronation 9 Year Anniversary

Partyscene Redactie | 8 juni 2011
headlines

Zaterdag 23 juli bestaat Electronation alweer 9 jaar en dat feit wordt in samenwerking met Fightcancer traditiegetrouw groots gevierd in de Paradiso te Amsterdam. De drie zalen van de poptempel zijn voor de gelegenheid tot de nok toe gevuld met Holland’s finest uit de electro, disco, house en techno-scene, louter bestaande uit vrienden en bekenden die in de loop van de jaren iets hebben betekend of bijgedragen aan het succes van Electronation!
electronation 9 year anniversary
Onder andere de Italiaanse Italo cult-held en Electronation artiest van het eerste uur Alexander Robotnick zal zijn kunsten komen vertonen. Deze legende die bijna eigenhandig het Italo genre heeft groot gemaakt met zijn hit Problemes d’Amour uit 1983 behoeft nauwelijks een introductie. Nu reeds de 60 gepasseerd zal hij de Paradiso wederom op zn kop zetten!

Als je aan de begindagen van Electronation denkt kom je al snel uit bij het illustere electro duo Terry Toner vs. Herr Arter die als de klassieke residents de muzikale omlijsting waren van de eerste jaren van Electronation. Speciaal voor deze gelegenheid zullen zij nu weer hun krachten bundelen voor een knallende electro classics set in de grote zaal van de Paradiso!

Naast deze muzikale parels zullen ook de drie zalen van de Paradiso opgevuld worden met  vaderlandse helden als Darko Esser, Mason, Warren Fellow, ONNO, Applescal (Live), Arjuna Schiks (Live), Homework, Victor Coral, Marnix, The Heykids, Tron, Clockwork, Claire & Sheila Hill, Lopoll, Radiosus, Pstl, El El, Jimnastics, Lecktrick, Hammeroids en VJ Alex Kaseta. Electronation pakt dus ook dit jaar weer groots uit op zijn verjaardag!

Om de vorig jaar veel te vroeg overleden Electronation oprichter Roy Avni te eren, zal ook dit jaar weer de gehele opbrengst ten goede komen aan het Fight Cancer initatief van het KWF kankerbestrijdingsfonds. Voor meer informatie over deze organisatie ga naar www.fightcancer.nl

Zaterdag 23 Juli 2011 – Electronation 9 Year Anniversary – Paradiso Amsterdam

Alexander Robotnick

Terry Toner vs Herr Arter

Darko Esser

Warren Fellow

Mason

Applescal (Live)

Arjuna Schiks (Live)

ONNO

Marnix

Homework

The Heykids

Victor Coral

Hammeroids

Claire & Sheila Hill

Tron

Clockwork

Jimnastics

El El

Lopoll

Radiosus

Lecktrick

PSTL

VJ Alex Kaseta

Open: 23.00-05.00

Presale: €15 + Lidmaatschap // Door: €17,50 + Lidmaatschap

Presale link
www.electronation.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws