Full on Ferry

Partyscene Redactie | 8 juni 2011
headlines

Van 12 juli tot en met 13 september zal dj/producer Ferry Corsten wekelijks residency houden in de nieuwe club Sankeys op Ibiza. Hij zal hier het spectaculaire en baanbrekende event ‘Full on Ferry; Ibiza’ hosten. Dit  in navolging op zijn eerdere Full on Ferry events waarmee hij drie achtereenvolgende jaren in het Rotterdamse Ahoy uitzinnige menigten in vervoering heeft weten te brengen. Door de reacties van zowel clubbers als critici heeft het event  een wereldwijde reputatie opgebouwd als een van de meest vooruitstrevende events in de dance scene, die je niet mag missen.
full on ferry
Full On Ferry is enerzijds een event waarbij de muzikale veelzijdigheid van Ferry Corsten tot uiting komt en anderzijds is het een feestelijke samenkomst van bevriende dj’s en producers. Ferry zal tijdens ‘Full on Ferry; Ibiza’ verschillende artiesten uitnodigen die hem hebben beïnvloed en geinsprireerd en/of waar hij graag mee samenwerkt. Ze zullen back-2 -back sets met elkaar draaien en ook zal het publiek met regelmaat getrakteerd worden op een onaangekondigd gast optreden.

In een intieme club setting kan het publiek rekenen op een weergaloze avond met in de mainroom back-2-back sets met host Ferry Corsten en in een aparte ruimte verschillende extended dj sets. Iedere artiest brengt zijn eigen unieke sound.

 Iedere week zal Ferry worden vergezeld door de meest toonaangevende internationale DJ’s & acts van dit moment, om samen met hem de grondvesten van Sankeys Ibiza te doen schudden. Wereldberoemde DJ's zoals het Duitse duo Cosmic Gate, Amerika’s muzikale genieen Gabriel & Dresden, Egyptisch ' finest'  Aly & Fila, onze Nederlandse held Marco V, UK trance legends Lange & Solarstone, de uit Zweden afkomstige house act Zoo Brazil en nieuw talent, zoals Sied van Riel, Bart Claessen, W & W, Mat Zo, Virtual Vault en Rafael Frost zijn slechts de eerste paar namen die we nu al kunnen onthullen. De volledige line-up zal in de komende weken worden aangekondigd  - wees voorbereid op het onverwachte.

Ferry Corsten:  “Ik ben erg blij dat ik onderdeel uitmaak van de lancering van de nieuwe club Sankeys Ibiza en verheug me vooral ook op de introductie van Full on Ferry op Ibiza. Dit wordt een te gekke samenwerking van twee grote namen in de dance wereld die samenkomen op het eiland.

Sankeys Ibiza, de gloednieuwe state of the art club, heeft  vier areas en maakt gebruik van het revolutionaire VOID Accoustics dat verkozen is tot Soundsystem van het jaar. Verder is de spectaculaire inrichting voorzien van LED walls, LED plafonds met daarin het VOID Soundsystem. Sankeys Ibiza is gesitueerd Playa d’en Bossa.

David Vincent (Sankeys Ibiza):  “We hebben een zeer breed programma staan deze zomer. Van techno tot house tot trance. Ik ben zeer verheugd dat we iemand van dit kaliber op onze line up hebben staan deze zomer. Ferry’s  reputatie als dance pioneer is wereldwijd bekend en daarom ben ik erg trots dat hij onderdeel is van onze programmering deze zomer.”

Ferry Corsten viert dit jaar zijn 20ste verjaardag als producent, heeft een dubbele rij gouden platen op zijn naam staan en behoort al jarenlang tot de top 10 van beste wereld DJ’s. Op dit moment werkt hij aan zijn nieuwe artiesten album, waarvan recentelijk de single ‘Feel It!’ gereleased is. De single slaat niet alleen groots aan op de dansvloer, maar wordt ook wereldwijd op de radio gedraaid.  Het album zal eind van het jaar uitkomen op Corsten’s eigen platenlabel ‘Flashover Recordings’.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws