Prinsch Pilsch Produkties Presenteert: Royal Flush

Partyscene Redactie | 13 april 2011
headlines

royal flushOp vrijdag 29 april is Haarlem de schaamte voorbij... Want Royal Flush staat garant voor een avond losgaan, plaatjes aanvragen (ja, het mag echt!), schuifelen en flirten en het wordt een vrijmarkt voor iedereen die op de meest maffe wijze Koninginnedag 2011 wil inluiden. Dus trek vooral je slechtste outfit aan en oefen je meest mallotige moves maar vast! Hoe vulgairder verkleed, hoe meer kans op prachtige prijzen. Meedoen is meemaken! En natuurlijk krijgt iedereen het eerste drankje van de zaak!

Prinsch Pilsch Produkties  tovert het Energiehuis in de monumentale Lichtfabriek om tot een Walhalla van oranjepauper. Wees er snel bij dan wordt er een plekje voor je bezet gehouden! Wil je je de koning te rijk voelen en als een echte Oranje VIP de rode loper betreden? Er zijn speciale VIP kaarten met Royal Treatment voor groepen van 6 personen te krijgen, met een fles bubbels inbegrepen.

Dus wil jij op 29 april Oh Oh Nassauh, Goud Fout van Oud, Hakken & zagen, Knallen met die ballen en Maxima(al) gaan met die banaan dan weet je waar je moet zijn! De hele avond Tits & 80’s hits, Discodreuners, 90’s Crap, House von Claus en WimLex trax! That’s Nice Nice baby! Hier zorgen de Bea Basterds wel voor, je Haarlemse Helden Whiplash, alias Günter P.P. Macher, Flexmeister F, alias Fritz Fahrrad, Manolo, alias Jean Pierre la Fouffe en DaVinci, alias Ramses Saffie. Ook bekend van illustere fuiven als Reborn, Haarlem Ordinair en 80s Verantwoord! Disco je plat met een mat op house, classics, 80s, 90s, schlagers en vieze verzoekjes!

Daarnaast worden er twee leipe gasten uit Londen ingevlogen: de General Twinz! Deze mafkezen houden wel van een feestje en komen exclusief hun nieuwe track Amsterdame droppen! Check onderaan de pagina hun track!

royal flush haarlem

Trek aan (of uit) wat je wil, want het thema voor de dames: Dom, Blond en Famous. Thema voor de heren: New Kids Oranje. Dat zit wel snor dus!

Onder de fans van www.facebook.com/royalflushhaarlem wordt een super pakket verloot, inclusief een oost Duitse porno dvd, mega fles Breezer, opplaksnorren en entree voor 4 man of vrouw!

Enneh goed om te weten: Royal Flush (Extra Ordinaire) is goedgekeurd door RVD

Prinsch Pilsch Produkties Presenteert: Royal Flush (Extra Ordinaire)
Locatie: Lichtfabriek (Energiehuis) – Haarlem
Datum: 29 april 2011
Tijd: 22:00 uur tot 04:00 uur
Tickets voorverkoop: € 10,00.
VIP (per 6): € 12,50 per persoon incl. Royal treatment, excl. fee. Alleen in de voorverkoop verkrijgbaar
Tickets verkrijgbaar via www.lichtfabriek.nl
Deurprijs: € 12,50
Facebook event page

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws