L\'Etiket

Partyscene Redactie | 3 maart 2011
headlines

Legendarische technokoning Dave Clarke op Symphonica Elektronica Festival pre party.

Eindelijk staat hij dan in Utrecht. Op zaterdag 19 maart is Dave Clarke de hoofdact op een nieuwe editie van L' Etiket in de Winkel van Sinkel. De technokoning is een internationale topper die de Winkel helemaal op z'n kop gaat zetten.  Bij een topper als Dave Clarke hoort natuurlijk een top line-up. Secret Cinema en Lemon8 zullen zorgen dat dit een avond wordt waarbij de liefhebber niet mag ontbreken en de leek kan zien hoe vet techno nou eigenlijk is.

dave clarke

De traditionele ' kelder' wordt deze editie gehost door 3voor12 Utrecht, één van de media partners van SETfest. Zij hebben gekozen voor een frisse line-up met voornamelijk Utrechtse artiesten. Wesdex, Tuig!, Ghost Dusters, DS-10 Dominator en het duo Kraak noch Smaak en resident Maarten Pordon zorgen weer voor de unieke sfeer die er op iedere L' Etiket heerst in de intieme kelder. Kaarten kosten 17,50 ex fee in de voorverkoop.

Er is iets nieuws onder de zon, namelijk Symphonica Elektronica Festival (SETfest) dat op 14 mei zal plaats vinden op het unieke recreatiegebied genaamd de Haarrijnse Plas. Op L'Etiket zal maar liefst twee keer de officiele Symphonica Elektronica Pre-Party's zich aan doen. Een met Dave en een met Dr. Lektroluv. Op het festival zelf zullen er alle verschillende elektronische muziek invloeden samen smelten. Eerste bevestigde namen zijn: Tiefschwartz, T. Raumschmiere (live), Nuno dos Santos, Boemklatsch, Kees van Hondt, Pitto en Eric de Man. Hierover later meer.

Meer info op www.zeusevents.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws