Escape in maart: 6 jaar Framebusters!

Partyscene Redactie | 2 maart 2011
headlines

Dit jaar bestaat Escape 25 jaar, een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld. Framebusters, het concept op de zaterdagavond, bestaat deze maand 6 jaar. Dubbel feest dus en daarom wordt er stevig uitgepakt in maart. Wat dacht je van Ferry Corsten, The Shapeshifters en Prok & Fitch?

25 years Escape

Escape verwelkomt al 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Reveal en Framebusters. Maar ook exclusieve feesten zoals de officiële Madonna afterparty en opnames voor Sky Channel hebben hier plaatsgevonden. Check de vintage beelden met Holland’s eigen Elvis Presley

Ook Prince kwam wel eens stappen in Escape. Eigenaar Ton Poppes: “Het was op een zaterdagavond in 1991 toen Prince ineens voor de deur stond. Niet alleen uiteraard, maar met een groot entourage van beveiligers en partypeople. Dus wij hadden snel een mooie plek voor hem gemaakt naast de bar beneden in de grote zaal. Vanzelfsprekend trok hij veel bekijks, vanaf de (toenmalige) loopbruggen boven hem. Iedereen ging daar boven hem staan om hem aan te gapen, wat hij niet fijn vond. Dus hebben we een stek voor hem op het balkon ingericht. Soms ging hij dan de dansvloer op en lekker swingen. Het was geweldig!”

In oktober zal dit speciale jubileum de hele maand lang groots gevierd worden en in de aanloop ernaartoe kan je dit jaar allerlei verrassingen, acts, goodies en spektakel verwachten.

Earth Hour Escape Ferry Corsten win

Earth Hour zaterdag 26 maart met Ferry Corsten
Laat zien dat jij de toekomst van de aarde belangrijk vindt en dat jij hieraan een bijdrage wilt leveren. Doe op 26 maart het licht uit tijdens Earth Hour, een wereldwijde actie van het Wereld Natuur Fonds. Zo geef jij samen met miljoenen andere mensen en organisaties het signaal af dat jij de aarde wilt doorgeven. Zodat de generaties na ons ook kunnen genieten van alles wat de aarde ons te bieden heeft.

Schrijf je nu in op www.wnf.nl/earthhour en maak kans op kaarten voor het unieke Earth Hour optreden van Ferry Corsten op 26 maart in Escape. Ferry zal een uniek optreden verzorgen in Escape. Kaarten zijn niet te koop maar alleen te winnen via WNF. Ook Escape heeft enkele exclusieve tickets hiervoor! Hou hiervoor www.facebook.com/escapeamsterdam, www.escape.hyves.nl en www.twitter.com/escapeamsterdam in de gaten! Want onder de volgers en fans worden deze exclusieve tickets binnenkort verloot. Meer informatie vind je op www.escape.nl/earthhour
framebusters march 2011 escape amsterdam
Earth Hour Candle Light Dinerarrangement

Wil je er zeker bij zijn? Boek dan een Dinerarrangement. Escape biedt voorafgaand aan de WNF Earth Hour special met een set van Ferry Corsten en verder dj's Raymundo, Prosper Rek (Blue Marlin, Ibiza) en diverse speciale gast dj's en surprise acts, een speciaal Earth Hour Candle Light dinerarrangement aan. Met de intieme sfeer van kaarslicht wordt een drie-gangen diner in Escape Caffé geserveerd. Daarnaast krijg je VIP toegang voor Escape Club vanaf 21.00 uur. Let op: je moet voor dit arrangement tussen 18.00 en 18.30 uur aanwezig zijn. Dit arrangement kost 40 euro per persoon en is hier online te reserveren. Reservering alleen online, bij grotere groepenindelingen dit tevens melden aan reserveringen@escapecaffe.nl.

6 years Framebusters
Dé wekelijkse clubavond van Amsterdam bestaat deze maand 6 jaar! Escape programmeur en Framebusters resident Raymundo zit daarnaast 20 jaar in het vak en dat wordt uiteraard groots gevierd met grote internationale gasten. Zoals op 5 maart The Shapeshifters (UK)! Check hun hit She Freaks hier!

Raymundo en MC Pryme maken het plaatje compleet en in deLux vind je Martino Rosso achter de decks. De week erop, zaterdag 12 maart, staan Prok & Fitch (UK) in Escape Venue. Raymundo, Costar on Sax en MC Vika Kova zorgen voor support. DeLux wordt gehost door Danney.

Zaterdag 19 maart staan Raymundo en Frederik Abas op de populairste en langstlopende clubavond van onze hoofdstad en ook Miss Bunty, Saxy Mr Sr op de sax, Kaszikasz op percussie en Mell Moreno staan deze avond op Framebusters. De maand wordt afgesloten op 26 maart. Raymundo heeft dan Prosper Rek, bekend van Blue Marlin, Ibiza, uitgenodigd. Miss Bunty zingt en Danney host de deluxe met eclectic sounds.

Lady tickets

Sinds februari zijn er lady tickets te koop: 2 dames kunnen op 1 ticket naar binnen bij Framebusters! Tickets koop je hier. En onder de vrouwelijke volgers op http://twitter.com/escapeamsterdam worden wekelijks drie gastenlijstplekken voor Framebusters verloot, inclusief toegang op het VIP deck!

Foto’s van 25 jaar Escape

Heb jij nog leuke (oude) foto’s of filmpjes van je bezoek aan Escape de laatste 25 jaar, mail ze naar contact@escape.nl en wie weet zie je ze op een flyer of in de overzichtsfilm terug!

De entree bedraagt 16,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne. Nieuw is een VIP arrangement voor 2 personen - alleen op zaterdagavond! Op de eerste verdieping met uitzicht op de zaal heb je een VIP-tafel. Je krijgt uiteraard snelle VIP entree en je kunt kiezen tussen deze twee arrangementen:

• 150 euro voor 2 personen, snelle VIP entree, een VIP tafel en een fles Freixenet (cava)

• 225 euro voor 2 personen, snelle VIP entree, een VIP tafel en een fles Champagne of een fles gedistilleerd met 8 frisdranken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws