Switch

Partyscene Redactie | 28 oktober 2010
headlines

Na de vorige editie is Switch er op 5 november in de Westerunie weer klaar voor.

De Westerunie heeft de vorige editie van Switch zijn industriele karakter laten gelden en dat was af te lezen in de ongelooflijke energie die van de artiesten en van het publiek afstoomde. Na deze donkere editie zal er weer wat kleur in deze locatie gebracht worden. Op vrijdag 5 november is het tijd om de energie te laten rollen. Folker Zwart opent deze avond. Deze artiest uit de eigen Switch -stal gaat het publiek opwarmen met zijn vieze mix van ruwe donkere minimal/techno.

rino cerrone

De uit Napels afkomstige Rino Cerrone neemt het stokje dan van hem over. Deze techno veteraan gaat zijn emoties overdragen door middel van zijn donkere, punk en funky Techno. Om de Italiaanse nachtmaaltijd te continueren komt ook Jospeh Capriati door duwen op deze Switch-avond. Deze Napolitaan die een van de grote namen is in de Napolitaanse technoscene, die als een grote golf ondertussen over de hele wereld glijd, zal de rollende voetjes eens laten shuffelen. Zijn bekende track “Gashouder”spreekt dan ook boekdelen. De Nederlandse Tim Wolff zal deze editie waardig afsluiten met een lekkere stevige set geïnspireerd op het oude vertrouwde Detroit. Kaarten kosten 15,90 euro in de voorverkoop.

Haal je dit niet, dan kun je Rino Cerrone ook nog gaan zien op 6 november op Soenda Indoor en op de Soenda Indoor After.

Check ook www.switchmusic.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws