ADE Interview: Jesse Rose

Partyscene Redactie | 20 oktober 2010
headlines

jesse roseOveral waar de mannen van Made To Play neer strijken ontstaat spontaan een elektronisch gekkenhuis! Niet zo gek, want dit label wat alweer vijf jaar bestaat is zo heet als een rode peper in de Sahara. De rauwe, uitdagende en frisse sounds veroveren met een noodgang de wereld en Made To Play is dan ook één van de meest vooruitstrevende muziek labels van dit moment te noemen.

2010 is duidelijk het jaar van Made To Play: Jesse Rose is één van de meest gevraagde DJ's van de planeet én de stal met artiesten is uitgebreid met Oliver $, Riva Starr, Idiotproof en Zombie Disco Squad. Renaissance Man en de Round Table Knights zijn hier recentelijk nog eens aan toegevoegd waarmee een team is samengesteld dat zeker de muzikale grenzen zal opzoeken. Zo wordt de Made To Play experience steeds briljanter. Erbij zijn is meemaken!

Naast labelbaas Jesse Rose staan dan ook Riva Starr, Round Table Knights, Zombie Disco Squad, Idiotproof en Oliver $ voor je klaar om onder begeleiding van de beelden van VJ Alex et Jeremy jou een kneiter van een avond te bezorgen tot maar liefst 07.00 in de ochtend! Ideaal zo'n afterparty in hetzelfde pand.

Tekst: Frank Böhm
made to play
Hoe omschrijf je het Made To Play gevoel?
Een hoop gasten die muziek maken om op te dansen terwijl ze van een groot glas bier genieten! Dat heeft ons ook bij elkaar gebracht, bier en house haha!

Hoe is je samenwerking met Riva Starr ontstaan?
Hij zond me een demo, die ik te gek vond. Sindsdien is er een hechte vriendschap ontstaan en draaien we veel samen, met succes!

Hoe loopt de wereldwijde Made To Play tour tot nu toe?
Ik ben net terug uit Australië en erna heb ik alweer een Made To Play avond gedaan in de Panoramabar in Berlijn. Het gaat 28 uur per dag door, complete madness dus!

Waar gaan jullie na ADE heen?
Vrijdag staan we alweer in Londen, in de Xoyo, en we eindigen deze maand in Dosial in Parijs. In november doe ik een tour in Amerika om m’n album te promoten.

Wat was het meest bizarre feestje tot nu toe tijdens de tour?
Denk niet dat we nog gekkere dingen meemaken dan in de Panoramabar haha!

Wat vind je van de Hollandse scene op dit moment?
We zijn altijd gek op Nederland, niet alleen dankzij de vele en te gekke clubs en festivals maar ook omdat de vrouwen bij jullie het liefst zijn!

Wat kunnen we donderdag verwachten?
De hele made To Play crew is complete, it's like a million headliners for the price of one! Verwacht veel lol en een kater op vrijdag!!

www.bc12.nl

www.electronation.nl

www.jesserose.net


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws