Jägerland tour doet Tilburg aan

Partyscene Redactie | 13 oktober 2010
headlines

jagerlandZaterdag 30 oktober gaat de Jägerland Tour weer van start. Na Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Den Haag, zal na een welverdiende zomerstop Tilburg de eerstvolgende stad des oordeels zijn. In Cul De Sac om precies te zijn, waarschijnlijk de leukste plek van Tilburg. Voor tevens het leukste bedrag van de hele wereld: nul euro. Ja nee echt, kaarten zijn gratis.

De line-up bestaat onder andere uit Martelo (UK) die onder meer de DJ van Santigold is. Ook komen de Zombie Kids (ES) uit Madrid, twee DJ’s wier optredens vaak net zo wild uitpakken als een gemiddeld punkconcert. Naast DJ’s zal er ook een bandje live optreden. Eight Legs (UK) bestaat uit 4 jongens die een typisch Brits indiegeluid laten horen. Ze zijn nog relatief jong, maar hebben al twee albums uitgebracht en maken muziek alsof ze al tien jaar ervaring hebben.

Als je de oh zo logische zin hebt gekregen om naar dit gratis feest te gaan en ouder bent dan 21, kun je je inschrijven op www.jagerland.nl/tilburg. De tickets worden verloot onder alle inzenders.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws