Home Sweet Home

Partyscene Redactie | 1 oktober 2010
headlines

De zomervakantie is voorbij en het warme weer wordt vervangen voor het vertrouwd regenachtig Nederland. Het is al weer een tijd geleden dat er een lekkere wekelijkse zaterdagnacht te beleven was in onze hoofdstad. Een nacht waar iedereen het over had en waar altijd over gesproken werd! Deze mooie tijden zullen we snel weer herleven met het gloednieuwe concept HOME SWEET HOME dat morgen start!
home sweet home
Met dit wekelijks spektakel gaan we met onze suiker feeën Club Home omtoveren tot een ware snoepfabriek. Natuurlijk blijft het niet alleen bij al het lekkers voor in je mond, want de oren en het oog willen ook wat! Club Home (voorheen Sinners in Heaven) zal de nieuwe hotspot en place to be van Amsterdam worden.

Onze dj's serveren de heerlijkste tunes van toen naar nu op een manier dat je handen vaak vanzelf richting plafond zullen gaan. De line up voor deze première zal bestaan uit;

- D-Rashid met zijn heerlijke Latin Grooves.
- Franck, de aangewezen man om het feelgood gevoel van toen naar nu over te brengen.
- Irwan, de eclectische turntable specialist en een waar genot om naar te kijken.
- Graphix, Mr. ZoetZaligheid kan natuurlijk niet ontbreken op deze Zoete inval.
- Fetish Verdi, een veelbelovend talent in de dance scene met een arsenaal aan eigen producties.
- Timothy Watt, de Soulful House specialist met zijn eigen clubavond "Deepheat".
- Afro Bros, jonge en opkomende dj's om van te watertanden!
- E-Sonic, weet de feestende massa altijd te verrassen met zijn eclectische draaistijl.
- Mc Pryme, We're back by dope demand!!
- Rotjoch, "heel vervelend" maar ow so Sweet..

Verder zal onze Sweet Entertainment Group wekelijks alles uit de kast halen om voor de optimale "Eyecandy" te zorgen De première zal plaatsvinden op Zaterdag 2 oktober en deze zal knallend worden! Denk hierbij aan een handjevol fotografen en een filmploeg van Rotjoch (Bnn, 101 Barz) die dit fantastische spektakel zal gaan vastleggen. Dit voor de feestgangers en voor de peeps die er deze keer niet bij waren.

Zorg er dus voor dat je de première niet mist en kom op tijd om dit alles te aanschouwen. De entree is 10 Euro aan de deur. Voor VIP aanvragen of overige vragen mail naar info@infinityshow.biz of check www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws