Gratis naar Quince & Dimi Angelis

Partyscene Redactie | 23 september 2010
headlines

Vanavond kun je voor noppes naar Quince & Dimi Angelis in Merleyn in Nijmegen.

Quince & Dimi Angelis staan vanavond, donderdag 23 september, samen op Progressive City in Merleyn. De tweede avond van het nieuwe seizoen, belooft daarom dan ook een spectaculaire te worden. Deze twee helden brengen hun producties uit op Smallville en zullen in Merleyn dan ook hun acte de presence van het label geven geven.  De Utrechtse Quince behoort nu al tot de eredivisie van de Nederlandse technoproducers. Met zijn debuut album op Delsin drie jaar terug, gaf hij aan al velen liefhebbers zijn visitekaartje weg en met releases op gerenommeerde  labels als Music Man, Green, Smallville en Rush Hour heeft hij al laten weten dat hij een blijvertje is.

quince

Dimi Angelis behoort al jaren steevast tot de top van de Amsterdamse techno-scene. Met zijn verpletterende gigs door de jaren heen, heeft hij zich ontpopt tot een van publieksfavorieten. Zijn sets worden gekenmerkt door de pompende karakter, maar wel met een high-tech karakter en niet te vergeten een diepe laag. Datzelfde diepe laag laat hij ook graag in zijn producties horen. Samen met zijn compagnon Jeroen Search brengt hij ook al een geruime onder Counterpart of gewoon onder eigen naam  al een geruime tijd kwaliteitsmuziek in de schappen. Samen hebben ze al producties op diverse grote label uitgebracht.  Micha Venderbos is verantwoordelijk voor het startschot van deze veelbelovende avond. Je kunt voor niets naar binnen.

Voor de volgende maand heeft Progressive City wederom een speciale avond voor jullie in de planning. Niemand minder dan de rising star Hunee, bekend van Permanent Vacation, Drumpoet en Internasjonal label komt langs in. Het entree is ook hier gratis.

Check ook www.myspace.com/progressive_city.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws