5 jaar studio 80

Partyscene Redactie | 29 juni 2010
headlines

Studio 80 in Amsterdam bestaat 5 jaar en viert dat met een legendarische feestweek.

De komende maand is het al weer vijf jaar geleden dat Studio 80 aan het Rembrandtplein in Amsterdam haar deuren opende. Van woensdag 7 juli tot met met zondag 11 juli gaat dat jubileum dan ook groots gevierd worden. In haar vijfjarige bestaan is Studio 80 uitgegroeid tot een vaste waarde in het nachtleven van Amsterdam. Een no-nonsense club zonder al te veel glamour, maar met het beste geluidssysteem van de stad, vriendelijk personeel, feesten waarbij het dak er af gaat en een altijd even relaxte sfeer. Dat kun je ook zeker verwachten voor de feestweek, vier nachten met uitsluitend Studio 80 producties.

jarig

Katapult bijt de spits af op woensdag 7 juli met residents The Heykids, BIN, Sven & Tettero en bovendien internationale gasten Round Table Knights en Justin Martin.

WKND, de vaste donderdag, presenteert op 8 juli een programma met dj’s, die ieder een sleutelrol hebben gespeeld in de 80: WKND-resident Timstr aka Tim Avis, Florian Rath & Matthijs Groos, Tom Ruijg en Lauhaus & Boris Werner staan achter de decks.

Op vrijdag 9 juli organiseert Welcome To The Future een preparty voor het aanstaande WTTF-festival (zaterdag 7 augustus, het Twiske), met Dorine Dorado, Unders, Julien Chaptal, Agnes (live) en - voor het eerst in Nederland - een exclusieve back to back-set van Vincenzo & Phonique (Dessous, Pokerflat).

Zaterdag 10 juli is het tenslotte de beurt aan Voidd. Met een tienkoppige line-up van dj-vrienden en residents belooft de 80 opnieuw helemaal los te gaan: Moritz, Ille Bitch, Joey Daniel, David Labeij, Daniel Sanchez, Wouter de Moor & Gideon Bouwens en een exclusieve b2b-set van GZG-favoriet Toni Rios en GZG-voorman De Man Zonder Schaduw. De nacht wordt afgetopt door een andere 80-held: de onvolprezen Onur Özer, die een extra lange set zal draaien.

Voor meer informatie check je www.studio-80.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws