Rekord3r is back!

Partyscene Redactie | 10 mei 2010
headlines

RekorderHemelvaartsnacht op woensdag 12 mei wordt ook dit jaar weer geclaimd door Rekord3r ‘Himmelfahrt’ in de Westerunie in Amsterdam. Na het uitverkochte succes van vorig jaar claimt Rekord3r ook dit jaar je vrije Hemelvaartsdag . Met dat gegeven zal onder andere de Spaanse technogrootheid Alex Under samen met Nederlandse dj’s en live-acts een extra lange editie een feit maken (tot 06:00 uur in de ochtend!).
 
Hoewel de meesten onder ons niet eens precies weten wat Hemelvaartsdag nu precies inhoudt, krijgt deze dag nu een extra betekenis door Rekord3r. Vorig jaar heeft Rekord3r de Hemelvaarstnacht samen met ruim 1600 bezoekers ontdekt als een uitgelezen avond om eens flinkt te ontspannen. Deze trend wordt dit jaar voortgezet door een nieuwe editie met een zeer gevarieerde lineup en een moddervette show onder andere gecreerd door een mega groot LED-scherm, het grootste dat de Westerunie tot nu toe heeft gehad. 
 
Bezoekers bepalen show 

Het motto van Rekord3r van seizoen 2010 luidt: bouw je eigen feestje! In de Westerunie zal door de organisatie een aparte ruimte worden gebouwd waar jij alleen met je vrienden zelf de boel op stelten kunt zetten. Met andere woorden: bezoekers krijgen hun eigen private disco. Oproep: trek je gekste pak aan en neem je leukste attributen mee. Dit geheel zal 7 uur lang worden gefilmd en live op een 20m2 LED scherm tot in de millimeter nauwkeurig worden gestreamed: jij bepaalt de VJ-show! Het bewijs dat dit werkt is hier te vinden op Youtube  
 
Muzikaal festijn
Dit jaar is weer gekozen voor een diverse line up met gevarieerde stijlen met zowel dj-sets als live-acts. Voor de tweede keer in de Rekord3r geschiedenis is de internationale, Spaanse techno held Alex Under uitgenodigd. In Rotterdam mocht hij vorig jaar al acte de presence geven, dit jaar voor een dankbaar Amsterdams publiek.  Voor het eerst op Rekord3r staat Melon achter de draaitafels; housekoning ten voeten uit. Andere opvallende namen zijn de live optredens van Pitto en Rauwkost. Beiden hebben de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling meegemaakt tot wereldhits aan toe. Last but not least staan ook typische Rekord3r artiesten geprogrammeerd als Wouter de Moor, Juan Sanchez en Michael ‘Ille Bitch’ von L. Van funkende house tot rollende melodieuze techno, verdeeld over meerdere zalen. Duidelijk voor ieder wat wils. 
 
Kaarten voor Rekord3r ‘Planet’ Himmelfahrt op woensdag 12 mei in de Westerunie zijn nu te koop via www.rekorder.nl, www.chemistry.nl en alle Primera Shops. Let op: vanwege Hemelvaartsnacht is de Westerunie ter uitzondering een uur langer open tot maar liefst 06:00 uur! (Let op: de vorige Rekord3r edities waren uitverkocht dus voorkom teleurstelling aan de deur en koop je kaartje in de voorverkoop). 
 
Video: Rekord3r ‘ Little Planet’
 
Rekord3r ‘Planet’ Himmelfahrt  
Datum: Woensdag 12 mei 
Lokatie: Westerunie (Westergasfabriekterrein, Amsterdam) 
Entree: 15,- euro (presale), 20,- euro (door) 
Line up: Alex Under (ES), Pitto ‘live’, Rauwkost ‘live’, Melon, Juan Sanchez, Wouter de Moor, Michael ‘ Ille Bitch’ von L, VJ Escapation 
Presale: www.rekorder.nl // www.chemistry.nl // Alle Primera Shops 
Web: www.rekorder.nl // www.twitter.com/rekord3r

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws