Zenday

Partyscene Redactie | 23 april 2010
headlines

Zenday – Nicky Romero’s Birthday Bash
zenday
Zenday de nieuwe zondag avond in de Escape! Op deze avond sluit je met al je vrienden de maand feestend af om vervolgens vervult met innerlijke rust en met een smile op je gezicht aan een nieuwe maand te beginnen. Maar deze editie is niet alleen om het einde van de maand te vieren want Nicky Romero is een jaartje ouder en viert zijn verjaardag! Nicky nodigt al zijn DJ friends en colleagues uit om samen de Escape totaal onderste boven te blazen.

Nicky Romero is een van de most upcomming DJ’s van Nederland. Met remixes van Ian Carey, Dirty South, David Vendetta en Sidney Samson en zijn mega clubhit ‘My Friend’ drukt hij een stempel op de hele housescene. Zijn hit werd gesupport door Tiesto, David Guetta, Fedde le Grand, Funkagenda en Axwell, just to name a few. Het is duidelijk, niemand kan meer om deze jongen heen. Naast produceren kan hij ook nog een ongelofelijk goed draaien. Met zijn altijd beukende en vernieuwende sets zet hij de clubs en discotheken in heel Europa op hun kop. Nicky Romero, de wereldproducer en DJ uit Amerongen is 21 geworden en dat gaan we vieren!

Dit zijn Nederlands vetste house DJ’s en zullen op jouw laatste zondag van de maand zorgen voor een gegarandeerd success. Naast de muziek zal ook de aankleding van de zaal tip top in orde zijn. Namelijk weer even “zen” en “stijlvol” als de vorige editie. Dus kom genieten van die fijne sfeer en vette house tunes en begin de maand totally Zen. En niet te vergeten: Vier Nicky’s Verjaardag! Hij zal iedereen met open armen ontvangen voor een onvergetelijke avond.

VIP
Voor bezoekers die hun avond graag in stijl en luxe doorbrengen is er uiteraard weer de mogelijkheid een VIP tafel te reserveren. Wees er op tijd bij, want er is maar een beperkt aantal tafels. Voor info en reserveringen kun je mailen naar info@zenday.nl.

www.zenday.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws