Duncan Stutterheim voor Nachtburgemeester

Partyscene Redactie | 27 januari 2010
headlines

Je las er hier al eerder over, de Amsterdamce Nachtburgemeester verkiezingen komen eraan!

Wie zwaait er de volgende termijn met de scepter over het Amsterdamse nachtleven? Op 19 februari geven de Amsterdamse nachtburgemeesters Josine Neyman en Kristel Mutsters het stokje over. Deze nacht barst ook de strijd los tussen de vijf  kandidaten. En proberen zij de harten van jury en het publiek voor zich te winnen.

De kanshebbers: Jennifer Hopelezz, Vereniging voor Amsterdamse Nachtcultuur bestaand uit Bas, Tom en Duncan Stutterheim, Isis van der Wel en haar raad, Judith Pijl a.k.a DJ Hepcat, Collectief K.I.S.S. bestaand uit Dimitri Madimin Itamar Gilboa, Waldy Brewster en Phillip Powel en tot slot Nachtcommissie DENDEREND! AMSTERDAM!

adam west nachtburgemeester

Deze nachtvlinders strijden op 19 februari om 'de titel' en kunnen dus alle support goed gebruiken. Ze worden beoordeeld door een 5-koppige jury. Maar, jij als 'gewone burger' hebt ook recht van spreken. Zorg wel dat je erbij bent, want alleen dan kun je een stem uitbrengen. De publieksstemming telt namelijk even zwaar, want de nacht is van ons allemaal!

Niet alleen de kandidaten verschijnen ten tonele, ook verschillende politici zijn aanwezig om hun visie over de nacht te geven. Een buitenkans om ze tijdens deze avond het vuur aan de schenen te leggen en ze een belofte te laten doen voor de toekomst van de geliefde nacht.

Nadat de discussies zijn verstomd, de verbale oorlogen zijn gestreden en de stemmen zijn geteld, wordt de nieuwe Nachtburgemeester ingehuldigd en is het tijd voor een feestje. We vieren immers een afscheid, een huldiging en een nieuw tijdperk voor Amsterdamse nacht!

Nachtburgemeesterverkiezingen Amsterdam 2010-2012  

Datum: 19 februari 2010

Tijd 22.00 – laat (voor 24.00 binnen)

Locatie: Melkweg The Max

Entree: 6 euro
Facebook

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws