Knalfuif 2010 in de Westerunie te Amsterdam

Partyscene Redactie | 25 november 2009
headlines

Tijdens oudejaarsnacht op donderdag 31 december is de grootste Knalfuif van Nederland te vinden op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. De Westerunie organiseert daar in vier zalen (waaronder het bijzondere Transformatorhuis), in samenwerking met Rekord3r en Diep XL, een groot nieuwjaars event vol toeters, bellen, decors, acts, goede muziek en al het andere wat je kunt verwachten van een echte Knalfuif.

Op donderdag 31 december kan men in het Westerpark korte metten maken met 2009, het jaar van de vertrutting, de crisis en verveling en knallen met een verse spirit de kurk van de sprankelende top-vintage 2010. De Westerunie heeft hiervoor twee bevriende clubs, cultbar Diep en Rekord3r uitgenodigd; De Amsterdamse iconen van vrijheid en blijheid uitgenodigd. Samen met jullie willen ze dit nieuwe jaar een brede smile op zijn pasgeboren smoeltje te geven die tot 2011 blijft doorlachen.
knalfuif
Rekord3r is bekend van hun tongue in cheek blije feesten door heel Nederland. Mensen die begrijpen wat een beetje volwassen scene verwacht aan creativiteit in beats en beyond. Voor beyond lees: de decors, de muziek, de vibe. In Amsterdam zijn deze feesten met het leuke Amsterdammer publiek ook altijd uitverkocht.

Diep: Home to the Highlife, Haven for the Lowlife, zet al sinds zijn geboorte 14 jaar geleden feestjes neer op de gekste plekken, waarbij de dikke vette lol de belangrijkste factor is. Altijd gekkigheid, altijd zwaar op de trends vooruitlopende dj's, altijd lachende gezichtjes bij zelfs de meest onvermurwbare hoofdstedelijke elite. Diep feesten zijn bijvoorbeeld de Fameuze 'Nachtspelen' en 'Ons kent Ons'.

Vanaf 21.00 uur ‘s avonds gaat het gebeuren. Verdeeld over vier area's: In het Transformatorhuis (de grootste zaal) is het the place to be voor het uur nul van 2010. Kom hier niet om je relatieproblemen even uit te spreken, don't bring your mum, unless she's a hot milf. Rekord3r gaat dit totaal onmogelijk maken met hun benchmark stuiterende dance-beat In het Transformatorhuis is verboden om stil te staan. Hier zullen 200 securitymensen streng op toe zien!

In de Westerunie: Diep XL. Na middernacht die trap op en je komt in de meest onvoorspelbare zaal, dat mag ook wel als de naam Diep XL er aan gehangen is. Alsof Diep uit zijn voegen gebarsten is en 10 x zo groot is geworden maar dan toch een beetje dezelfde sfeer, en natuurlijk die gorgeous glorious people. Alleen mag de limiter nu op 110 in plaats van 72 dB.

Bubbles lounge in de Westerliefde. Je rolt natuurlijk niet 2010 binnen zonder Champie. Vandaar de speciale Bubbles-lounge in de Westerliefde. Meet, Greet, Drink & Dance. Je mag een beetje bewegen of vet uit je kneiter gaan op de orginele house sounds door de eeuwen heen. Intiem en toch met z'n allen.

In het Westergasterras kun je even ontsnappen aan het feestgeweld en het hongerige maagje laven met warm of koud buffet, suikerspinnen, oesters, oliebollen, hotdogs, appeltaart, glühwein en nog veel meer lekkers. De snack-escape voor de lekkerbek. Als je buik al vol oliebollen zit kan je er ook relaxed hangen, of meedoen c.q. toejuichen/uitfluiten bij de karaokeshow onder leiding van Geronimo, geassisteerd door Petronella, met een bandbreedte van the Carpenters tot heavy metal en van Manke Nelis tot discotoppers waar je de hele avond los op kunt gaan.

Dresscode: Ja, die is er. Leuk! Kies een combinatie van 4 uit het volgende: Kom als vuurpijl,donderslag of astronaut. Draag een Pruik & Bril en een bloem op je Bil. Gala & Cocktail, Black ties en diepe décolletés. En verder: Management not responsible for anything but a great time. Smoking only in designated areas en/of Korte lontjes worden verwijderd / Short fuses will be expelled. Leef je uit!

Kaarten voor Knalfuif2010 zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op www.knalfuif2010.nl,  Primera shops, Cafe Diep en het Westergasterras voor 55 euro,-. Maar let op de early bird actie: profiteer van 15,- euro korting en betaal slechts 40,- euro!

Lineup:

Transformatorhuis: Rekord3r

Wouter de Moor

Secret Cinema

Polder 'live'

Juan Sanchez

Kabale und Liebe

Banda Bassotti

Westerunie: Diep XL

Beesmunt Soundsystem

Zender vs Black Tie

Rhino (aka Breezer)

Dr.Bob

11je

Westerliefde: Bubbles 'Seq' Lounge

Freddy Spool

Brian S.

Wanka

Westergasterras: Karaoke Disco Club

De karaokeshow onder leiding van Geronimo, geassisteerd door Petronella + disco!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws