Win kaarten voor Salsalounge: kissing is not allowed
Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een korte zomerstop in Hotelarena begint de Amsterdamse event-organisatie A-Venue weer met de succelsvolle salsalounge events in hotelarena. Het thema van deze keer is kissing is not allowed , wat dat inhoudt moet je maar op de avond zelf ondervinden.

In de latin house area zal DjMadskillz de spits afbijten van de avond. Met zijn bijzondere latin stijl zal hij de avond warm draaien. Het roer wordt overgenomen door de resident van salsalounge D-Rashid. De pioneer van de latinhouse zal zijn mooiste latinbeats ten gehoren geven. De avond wordt afgesloten door niemand minder dan Roog

In de strictly salsa area waar resident Mauri samen met Ed de zwoelste salsa plaatjes zullen opzetten. In de curious cuisine area kan er tot 22.00 uur latin gegeten worden onder de latinadisco sounds van Mickey D en Sigi.

Zoals gebruikelijk is er voor de beginnende Salsa Liefhebbers om 17.00 uur weer een Salsa workshop. Uiteraard wordt deze workshop weer gegeven door een professionele instructeur die je binnen een uurtje de basis Salsa moves leert.
Start2Dance mag vrijkaarten weggeven. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Stuur voor vrijdag 26 september een e-mail met je volledige naam naar: dane@start2dance.com
. Winnaars ontvangen via de mail bericht en worden op de gastenlijst.


Zaal 1 - Strictly Salsa
dj's // Mauri // Ed

Zaal 2 - Latin House
Roog (latin session) , D-Rashid // djmadskillz

Zaal 3 Curious Cuisine (latin dining from 17.00 till 22.00)
Latina Disco sounds by Mikey D & Sigi.


Salsalounge : kissing is not allowed
28 sep 2003
17.00 hrs till 01.00 hrs
14.- euro entre
hotelarena tonight
by a-venue.nl
020-3205186
www.salsalounge.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws