Sounds Like Trouble – Allnighter

Partyscene Redactie | 20 november 2009
headlines

De bende van ellende bestaat uit ‘Don’ Melon, San Proper, Tim Wolff, Kevin Arnemann, Camiel Daamen en de Tettero Brothers. Achter de tralies van MP3Live delen Misc Agency en Rust Roest Producties de lakens uit. Het is beduidend minder zwaar tuchten wanneer jij je vroeg bij deze bendes aansluit. Zo krijg je zonder bemoeienis toegang tot de bubba vrije rookzone. Daar kan je tot 8 uur in de ochtend de rokerslongen ophalen en dansen op de muziek van dit geteisem.
sounds like
‘Don’ Melon is een echte godfather en moet erg lang zitten. “Branden” noemen ze dat. Overal waar hij kwam brak hij dansvloeren af. Club 11 (nu dus dicht) en ook TWSTd waren te klein voor hem. San Proper, berucht om zijn ellenlange sets die niemand durft te onderbreken, draait zijn funky shit keihard. Dit langharig tuig is ook bij Interpol goed bekend na een aantal buitenlandse vangsten.

Gelukkig kan Tim Wolff een potje breken bij deze bad boys want met zijn nieuwe release op het Eevonext label van Estroe staat hij onder meer in Dave Clarke's “top ten” van november. Tim Wolff staat tevens in hoog aanzien van de andere capo's want als geleerde in de rechtsfilosofie kent hij de mazen van de wet. “The Wolff “ is net terug uit Belgrado waar hij in 's lands grootste underground club, “The Tube”, heeft gedraaid op uitnodiging van Marko Nastic.

Kevin Arnemann gaat afsluiten. Deze jongen is meedogenloos en manipulatief, want middels zijn dwingende techno wist hij iedereen naar zijn hand te zetten op evenementen als Rockit, Ome Ko en Linke Soep. Pas goed op voor deze populaire TWSTd-winnaar!

Underdog Camiel Daamen opent met een deephouse live set om 23.00 uur. Deze jongen is verdacht goed met computers. Te verwachten valt dat hij op wrede wijze afgekapt zal worden door Gijs en Michiel Tettero. Tenminste als zij zich op de afgesproken tijd melden. Een opsporingsbevel haalt weinig uit, want deze broers kunnen muzikaal gezien alle kanten op vluchten en zijn bovenal goed georganiseerd. Zo vieren Sven & Tettero hun 5 jarig partnership in Patronaat en Paradiso met een urenlange 'back2back'-set. Tegen alle protocollen in dulden zij geen andere acts naast zich. Is hier sprake van een machtsvacuüm?

Zaterdag 21 november

'Sounds Like Trouble' – Allnighter

Brommen: 23.00 – 08.00 uur

Lokatie: MP3Live, Amsterdam

Adres: Voetboogsteeg 3

Tickets: www.miscagency.nl

Voorverkoop: 8,- (ex.fee)

Aan de deur: 10,-

www.miscagency.nl

www.rustroestproducties.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws