TWSTd DJ's in Rotterdam

Partyscene Redactie | 9 oktober 2009
headlines

Zaterdag 10 oktober organiseert Misc Agency de TWSTd DJ´s clubavond in de Rotterdamse Catwalk. Na het succes van de vorige editie in Rotterdam met grote internationale namen als Aril Brikha en Billy Nasty is er deze keer gekozen voor eigen, volwassen geworden kroost en mag gesproken worden van een ware primeur.
Twstd
De altijd ontwapenende Sandrien gaat voor het eerst live optreden in Rotterdam. Het zware ploeteren in studio's werpt ook vruchten af voor Wouter de Moor. De non-stop beats bouwende TWSTd resident zal ongetwijfeld eigen werk meenemen. Met releases op labels van Paco Osuna en Daniel Sanchez staat er nu ook een release gepland op het Remote Area label van Dylan Hermelijn.

Thuisspelers zijn Taras van de Voorde, Jamie Lie A Kwie en Jelle Kuipers. Taras en Jamie zijn goed beoefende, muzikale duizendpoten. Samen stonden zij na grootheid Henrik Schwarz op de TWSTd stage van het Rockit Open Air festival.

Jelle Kuipers is “the one to watch” op deze avond want hij presteert het om met de eerste release voor zijn label Random op de proppen te komen met remixes van Brendon Moeller oftewel Beat Pharmacy. In conclaaf met Taras van de Voorde produceert hij een bijzondere, ronde en warme house sound. 10 oktober valt er veel te verwachten van deze live act.

Na een korte midweek begint het donderdag 15 oktober weer in de hoofdstedelijke Sugar Factory en hosten TWSTd & Misc Agency de avond onder de paraplu van de lieftallige Miko met Tettero, Jamie Lie A Kwie en de jonge talenten Zeppelin DJ's uit Hoorn.

Zaterdag 10 oktober

TWSTd & Misc Agency

Catwalk, Rotterdam

23.00 - 06.00

Voorverkoop 8,-

Aan de deur 10,-

Sandrien (live)

Wouter de Moor

Jamie Lie A Kwie

Taras van de Voorde

Jelle Kuipers (live)

www.twstd.nl

www.miscagency.nl

www.catwalkclub.eu

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws