Fijne strandfeestjes in Bloemendaal en Scheveningen

Partyscene Redactie | 7 augustus 2009
headlines

Het is al loeiheet nu in Nederland en komend weekend gaat dat niet anders worden. Niets is natuurlijk zeker in ons land, maar zeker is wel dat er de komende dagen een aantal leuke feestjes op het programma staan. Partyscene blikt alvast vooruit naar het (strand)weekend:

woodstock

Woodstock, Bloemendaal

Zaterdag is Click van de partij op Woodstock met hun klapperende zomertoer. Van 15:00 tot middernacht kun je los op fijne muziek van o.a Anton Pieete, Olene Kadar, Stefano Richetta, Ille Bitch, Wouter de Moor en meer. Toegang is gratis en dat is altijd goed meegenomen. De zondag wordt verzorgd door Electronation en voor 7,50 (incl consumptie!) kun je genieten van Marc Romboy, Terry Toner, Tron en Jimnastics.

BLM9, Bloemendaal

Zondag kunnen liefhebbers van de befaamde Sneakerz sound terecht op BLM9, want Funkerman, Lucien Foort, Shagspeare, Youri Donatz en mc Gee bouwen een feestje op het strand. Kaarten kosten 12,- euro in de voorverkoop. Aan de deur betaal je drie euro’s meer.

Naturel, Scheveningen

Je las het al eerder op Partyscene.nl, maar zaterdag 8 augustus kun je tot 05:00 doorfeesten op het Scheveningse strand, met een XXL editie. Flowers Greenfield, Gino Gisberto, Steven Quarre, Norman Soares en Spencer Queen zorgen voor de muzikale invulling van de avond. Kaartjes kosten 10,- euro of zorg ervoor dat je één van de uitnodigingen weet te bemachtigen die recht geven op gratis entree. De zaterdag erna staan overigens de boys van Click in Naturel met hun zomertour.

Whoosah, Scheveningen

Zaterdag overdag is Rekord3r present op Whoosah met onder meer Sandeep, Ranz und Tanz en Joey Daniel. Ook dit feestje is gratis!

De Karvaan, Scheveningen

Ook de Karvaan kan uitpakken tot diep in de nacht en op zondag 9 augustus hebben drie organisaties, namelijk Steam Beach, Vier & Ruis de handen ineen geslagen. De input van drie organisaties zorgt voor een frisse en gevarieerde line up met een grote naam als toetje, namelijk een Duitse artiest uit de Cocoon stal (nee, niet Sven, maar André Galluzzi) Daarnaast namen zoals Unders, Ille Bitch, Lauhaus, Alejandro Vivanco en Sander Baan.

Ook op het strand van Zandvoort wordt uitgepakt met Zandvoort Alive, een samenwerking tussen een aantal strandtenten. Zaterdag en zondag staan o.a. Hans Dulfer, Quintino, Roog, Victor Coral, Sidney Samson, Don Diablo, Erick E, Gregor Salto,Real el Canario, Affro Jack, Mike Ravelli, Raymundo op het strand aldaar. Check www.zandvoortalive.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws